HemdVoorHem.nl

HemdVoorHem.nl

Wij zijn een online aanbieder van heren mode, accessoires en cadeaus. Sinds onze oprichting in 2010 doen wij maar 1 ding: onszelf continu verbeteren voor een maximale online winkel beleving. Met grote passie en zorg streven wij als team ernaar om de beste service, kwaliteit, scherpe prijzen en een continue wisselend assortiment aan te bieden.
De zekerheden van https://www.hemdvoorhem.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.