Onze ervaring met Hem-Nature is helaas negatief, niet vanwege de productkwaliteit maar vanwege gebrek aan transparantie en het niet nakomen van afspraken. Wij bestelden luieruitslagcrème, maar ontvingen een gel-variant. Dat dit structureel zo wordt geleverd, werd pas achteraf duidelijk gemaakt. Er zijn schriftelijke toezeggingen gedaan over compensatie en korting, maar deze zijn later ingetrokken. Ook bleek dat de website pas na onze klachten zou worden aangepast. Transparante productinformatie en afspraken nakomen horen de basis te zijn; op dat punt stelt Hem-Nature teleur.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2024
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Ferha yildiz
- Faat
Ik ben erg blij met de producten van hemnature!! Super fijne sos stick hielp meteen bij de muggen bult die ik overdag opliep. In de nachten werkt de anti muggen spray heel goed!
Hoe zou je Hemnature beoordelen?
- Nadia
Had de bestelling snel ontvangen maar helaas werkte het pompje niet. Contact opgenomen en een aantal dagen had ik gelijk een nieuwe ontvangen. Super blij met de zonnebrand zonder al die schadelijke middelen erin voor mijn dochter. Echt een aanrader en ruikt ook nog eens heerlijk!
- Fijne producten
Fijne producten, zonnebrand smeert gows en beschermt ook goed! Snelle levering ook.
- Wendy
Allereerst bedankt voor de snelle levering. Dit is nu het tweede jaar op rij dat ik de zonnebrandcrème bij jullie bestel en ik ben er zo blij mee! Wat een fijne crème!! Hij trekt snel in en plakt niet!
- Kaoutar
Hele fijne producten en een super snelle levering. Al jaren een vaste klant. Ik wil niet meer anders!