Henzen Tuinhout

Henzen Tuinhout

Henzen Tuinhout is gespecialiseerd in het maken, leveren en monteren van hout-betonschuttingen & veranda’s op maat.
De zekerheden van https://www.henzentuinhout.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Henzen Tuinhout, al ruim 25 jaar een begrip voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Veenendaal en omstreken. Met een terrein van ruim 2300 m2 en de grootste betonvoorraad in de regio kunnen wij vrijwel altijd uit voorraad leveren. Mocht het niet op voorraad zijn dan kunnen wij alsnog vlug leveren door de korte lijnen met de leveranciers.


Bekijk Manifest