Herinner-Dingen-Doos

Herinner-Dingen-Doos

De Herinner-Dingen-Doos biedt je een persoonlijke manier van bewaren en koesteren van waardevolle momenten en gebeurtenissen in je leven. Kies een formaat en uitvoering die bij je passen en we maken de doos uniek met een persoonlijke print en/of gravure.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2012

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Valesca en ik hebben elkaar leren kennen toen we beiden in onze rockbands de wereld rondreisden. We gingen samenwonen in Rotterdam en nadat we onze kinderen mochten ontvangen, hebben we het roer omgegooid. We hebben onze spullen gepakt en zijn verhuisd naar de prachtige Achterhoek. Hier heb ik me full time gestort op Herinner-Dingen-Doos.nl. Inmiddels runnen we de zaak samen. Ook onze dochters zijn hier regelmatig te vinden. Het is al een echt familiebedrijf! Iedere klant heeft een eigen verhaal met eigen emoties. En alhoewel we natuurlijk niet elk verhaal kennen, mogen wij onze bijdrage leveren om die emoties een mooie plaats te geven.


Bekijk Manifest