Hermosa Floors

Hermosa Floors

Bekijk alle reviews en keurmerken van Hermosa Floors en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.

Lidmaatschap ingetrokken
Lidmaatschap per 25-11-2025 ingetrokken

9,7
Filter 235 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 232 met beschrijving

• Marc
    Review voor Hermosa Floors

Tafel besteld begin September en tot nu toe geen bestelling binnen gekregen
    Nu kan ik geen contact meer verkrijgen met de firma
    Denk dat we opgelicht zijn en ons geld kwijt zijn
    Vind het krapuleus
    Mischien een kleine troost we zijn niet alleen

• Roos
    Review voor Hermosa Floors

Ik heb op 7 oktober een bestelling geplaatst en sindsdien is er niet meer van te horen. Ondanks dat ik meerdere e-mails heb gestuurd, krijg ik enkel automatische antwoorden, zonder enige echte reactie van de klantenservice. Ik heb geprobeerd op verschillende manieren contact op te nemen, maar krijg geen enkel antwoord. Dit is echt onacceptabel!

Ik voel me opgelicht en erg teleurgesteld in de manier waarop dit bedrijf met klanten omgaat. Ik wil nu echt weten wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Dit is absoluut geen manier van zaken doen en ik raad iedereen af hier iets te bestellen.

• Dirk Jan
    Review voor Hermosa Floors

Nog steeds geen tafel- ok Hermosa het is een pre- order zoals er in de kleine lettertjes bij jullie staat. Maar terugkoppeling via mail over de status ho maar- geen telefoonnummer. Al met al zeer slechte service en niets meer bestellen bij dit bedrijf is mijn advies!

• Oplichters
    Review voor Hermosa Floors

Ik bestelde een maand terug een tafel bij hermosa maar ik wist niet wanneer ik deze zou mogen ontvangen. Ik heb vervolgens meerdere mails gestuurd waar ik elke keer automatische reactie op krijg. Ik vroeg in de mail wanneer deze tafel zou geleverd worden en kreeg antwoord dat ik de tafel niet kan komen bezichtigen, dus hun antwoord is totaal niet wat ik vraag. Ik heb meerdere pogingen gedaan om de mensen van hermosa via Instagram te contacteren maar daar werd ik volledig genegeerd. En werd ik uiteindelijk geblokkeerd samen met meerdere mensen die in hetzelfde schuitje zitten!

• Fabienne
    Review voor Hermosa Floors

Ik heb een fluffy voerkleed gekocht bij Hermosa. De prijs was laag en dat had een teken moeten zijn ... Na nog geen maand gebruik (al na 2 weken) kwamen er plekken in het vloerkleed waar de fluff helemaal draderig en lelijk werd. Erg jammer ...

Beste Fabienne,

Wat jammer om te lezen dat u dit zo ervaren heeft met uw vloerkleed. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze fluffy vloerkleden worden dagelijks door veel klanten gebruikt en doorgaans ervaren we juist positieve reacties over de kwaliteit.

Wanneer er na korte tijd veranderingen in de structuur ontstaan, komt dit vaak door factoren zoals intensief gebruik, plaatsing van meubels of de manier van reinigen. Dit hoeft uiteraard niet te betekenen dat het vloerkleed niet goed is, maar kan te maken hebben met omstandigheden van gebruik.

Het is helaas niet mogelijk dat een vloerkleed uit het niets plekken krijgt en dat de fluffy structuur helemaal draadig of lelijk wordt. Dit soort tekenen duiden doorgaans op verkeerd gebruik van het vloerkleed.

Een fluffy vloerkleed heeft zachte haren en een zachte structuur. Dat betekent dat het belangrijk is om het vloerkleed op de juiste manier te gebruiken en te onderhouden. Ook de reiniging en het schoonmaken dienen zorgvuldig en op de juiste manier te gebeuren om de kwaliteit mooi te houden.

Hermosa

• Valerie R
    Review voor Hermosa Floors

Als ik meer dan 5 sterren kon geven had ik dit zeker gedaan. Super service en echt klantvriendelijk. Onze nieuwe tv-meubel is prachtig!

• Kiana
    Review voor Hermosa Floors

We zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Hermosa. Vanaf het eerste contact viel meteen op hoe vriendelijk en behulpzaam de klantenservice is. Ze reageerden snel, dachten echt met ons mee en zorgden ervoor dat alles soepel verliep.

Ook het product dat we hebben ontvangen voldoet volledig aan onze verwachtingen netjes afgewerkt, hoge kwaliteit en precies zoals omschreven. Het voelt gewoon betrouwbaar en professioneel.

Kortom: uitstekende service én een prachtig product. Wij bevelen Hermosa zeker aan!

• Frits
    Review voor Hermosa Floors

Wij hebben onlangs een TV-meubel en twee vloerkleden besteld bij Hermosa Floors en zijn er ontzettend blij mee. De kwaliteit is top en de producten zien er in het echt nóg mooier uit dan op de foto’s.

We zijn al klant vanaf het begin en blijven steeds terugkomen, omdat de service altijd goed is, de communicatie duidelijk en vriendelijk verloopt, en de levering netjes geregeld wordt.

Hermosa Floors weet echt wat stijl en kwaliteit is zeker een aanrader!

• Joyce Mateboer
    Review voor Hermosa Floors

We hebben hier een Japandi eettafel besteld in pre-order en zijn erg tevreden over hoe alles is verlopen. De communicatie was duidelijk en we wisten precies wanneer de levering zou plaatsvinden. Inmiddels hebben we de tafel ontvangen en hij staat prachtig. Daarnaast hebben we ook een tv-meubel besteld. Deze werd snel geleverd en staat ook erg mooi. Al met al ben ik zeer tevreden over dit bedrijf en de manier waarop ze alles regelen.

• Kenny
    Review voor Hermosa Floors

We hebben hier een tv-meubel gekocht en zijn ontzettend tevreden over zowel de communicatie als de levering. Alles verliep soepel en duidelijk, en het meubel staat echt prachtig in onze woonkamer. Helaas kunnen we geen foto uploaden, anders hadden we dat zeker gedaan om te laten zien hoe mooi het is. We zijn er echt heel blij mee. Bedankt voor de goede service!

• Maryna
    Review voor Hermosa Floors

Unfortunately I had a bad experience. I had bad service, no one provides information about the order. If you call by phone no one knows anything. My TV (kast) stand was delivered late and damaged. I waited about two weeks for a replacement.

Dear,

Thank you for your review. You are of course free to post multiple reviews, but false or inaccurate reviews have little value.

You ordered a TV stand from us. Our fulfillment department tried to contact you several times by phone to schedule delivery, but there was no answer, or we reached your voicemail. We also sent you emails, but received no reply. However, you did send us dozens of messages via Instagram. We clearly informed you that the communication goes through email and that we respond there. We understand you did not like this, but it is our policy, and it is inappropriate to ignore this and continue messaging us elsewhere.

Your TV stand was indeed delivered with damage. Unfortunately, this can happen as transport is human work. We immediately offered you a solution. Even though the model was completely sold out, we offered to wait until a new one became available so that we could still deliver it to you. This was done accordingly.

We therefore find that your review does not reflect the actual course of events. Thank you again for your review, even though its content is not accurate, and we wish you much enjoyment with your beautiful TV stand.

• Nathalie Klaver
    Review voor Hermosa Floors

Ik heb onlangs een Japandi eettafel en een zwevend tv-meubel van 240 cm besteld en ben er ontzettend blij mee. De meubels zijn van mooie kwaliteit, stevig en precies zoals op de foto’s.

De communicatie vanuit Hermosa Floors was duidelijk en vriendelijk — ik werd goed op de hoogte gehouden over de levertijd, wat ik erg prettig vond. Het duurde even voordat alles geleverd werd, maar het was het wachten absoluut waard.

Alles is netjes en zonder beschadigingen geleverd. Echt blij met het resultaat — het staat prachtig in mijn interieur!

• Claudia - Leerdam
    Review voor Hermosa Floors

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe fluffy vloerkleed! Het kleed voelt heerlijk zacht aan en de prijs-kwaliteitverhouding is top. Binnen 3 werkdagen werd het netjes geleverd. Bedankt, Hermosa Floors!

• Mark - Leerdam
    Review voor Hermosa Floors

Ik had al een tijdje mijn oog laten vallen op een Japandi vloerkleed van Hermosa Floors en heb ‘m uiteindelijk besteld. Binnen een paar dagen al in huis en echt… wát een kwaliteit! De kleur is precies zoals op de foto en het voelt stevig en luxe aan. Voor deze prijs had ik eerlijk gezegd minder verwacht, maar ben positief verrast. Past perfect bij onze woonkamer. Zeker een aanrader!

• Boos
    Review voor Hermosa Floors

Sinds februari heb ik een pre-order geplaatst voor vloerkleden. Tot op heden heb ik deze nog steeds niet ontvangen.

Daarnaast is de eerste verzending misgegaan; het pakket is nooit aangekomen. Ondanks dit probleem heb ik geen oplossing aangeboden gekregen. In plaats daarvan wordt mij telkens gezegd dat ik moet wachten totdat de kleden weer op voorraad zijn, waarna ze dan bezorgd zouden worden.

Ik vind het erg teleurstellend dat er geen oplossingsgerichte aanpak wordt geboden. Ik word nu al maanden in het ongewisse gelaten en moet maar geduldig wachten.

Beste Sementha,

Bedankt voor uw review. Wat jammer om te lezen dat u het zo heeft ervaren. We willen graag reageren op enkele punten, omdat ze niet helemaal kloppen.

U geeft aan dat wij geen oplossing hebben geboden, maar dat is niet juist. Volgens onze gegevens heeft u contact gehad met onze klantenservice, waarbij wij onze excuses hebben aangeboden en u een duidelijke keuze hebben gegeven: óf het aankoopbedrag retour, óf wachten tot de nieuwe voorraad binnen zou komen. Dat is wel degelijk een oplossing, en het is jammer dat dit in uw review niet wordt benoemd.

Daarnaast kan het helaas een enkele keer gebeuren dat een zending bij de vervoerder misgaat we verzenden honderden orders per dag door heel Nederland en Belgie. Dit is uiteraard erg vervelend, maar ligt buiten onze controle. Wij werken met externe bezorgdiensten, en in de meeste gevallen verloopt dat vlekkeloos. In uw geval hebben wij echter direct actie ondernomen en een passende oplossing geboden.

Ook willen we graag toelichten dat het bij uw bestelling ging om een pre-order. Dat betekent dat het vloerkleed speciaal geproduceerd moest worden en er dus een langere levertijd geldt. We kunnen in dat geval niet “zomaar een ander vloerkleed opsturen”, omdat het om maatwerk of beperkte collecties gaat die niet standaard op voorraad zijn. Dit is ook duidelijk met u gecommuniceerd en u bent hiervan direct bij het plaatsen van de bestelling op de hoogte gesteld. Dat het lang duurt en frustrerend is, kunnen we goed begrijpen — wellicht was het dan handiger geweest om de bestelling op dat moment te annuleren. Daarbij willen we benadrukken dat u tot op de dag van vandaag de bestelling had kunnen annuleren. U zit bij ons nergens aan vast, en annuleren is altijd mogelijk.

Wat betreft de levering: inmiddels zijn de vloerkleden op voorraad en worden ze deze week uitgeleverd.

Team Hermosa Floors

• Mounir G.
    Review voor Hermosa Floors

Normaal schrijf ik geen reviews maar voor dit bedrijf moest ik dat wel doen. We hebben een geweldige mooie japandi tafel gekocht en zojuist ook een bijpassende salontafel erbij. Het was wel een pre-order dus we moesten even wachten maar dit was het echt waard er werd ook goed gecommuniceerd.

• Fam. Roever
    Review voor Hermosa Floors

Wij hebben hier een prachtige japandi tv meubel gekocht waar we ontzettend blij mee zijn. De kwaliteit en de afwerking is echt top.

• Kiana - Leiden
    Review voor Hermosa Floors

Ik heb al vaker hier gekocht en ben altijd goed geholpen. Eigenlijk heb ik door heel mijn woning producten van hun haha. Wederom weer bedankt

• Nikita de graaf
    Review voor Hermosa Floors

Ik ben goed geholpen door Jeroen van de klantenservice. Mede door hem heb ik de juiste keuze kunnen maken voor mijn nieuwe meubel.

• Xander
    Review voor Hermosa Floors

Dit is een keurig bedrijf. Ze hebben transparante prijzen waardoor wij hier een aankoop hebben gedaan.