Het Honingatelier

Het Honingatelier

Wij verkopen heerlijke soorten honing, stuifmeelkorrels propolis producten, mede en meer heerlijkheden wat uit een bijenkast komt. Alles op een eerlijke en verantwoordelijke manier verkregen, met respect voor de Honingbij.
De zekerheden van https://hethoningatelier.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wie ben ik, Ik ben Richard van Heugten geboren in Alkmaar 49 jaar en al 32 jaar aan het werk in de groene sector, en ruim 36 jaar ervaring met honingbijen. Dit is allemaal begonnen bij mijn biologieleraar.

Hier hielp ik vaak in de weekenden op de boerderij en ergens eind jaren 80 werd het voorjaar, de beste leraar heeft mij verteld dat er bijenvolken op het erf stonden. Ik jong en onervaren kon niks vinden op het erf wat maar op een bij leek, tot dat het voorjaar aanbrak, toen wist ik ze te vinden. Nieuwsgierig als ik ben begon vragen te stellen, en wilde dolgraag meer ervaren over het leven in en rond het bijenvolk. Dus na een aantal keren


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.