Het Speelgoedpaleis
Het Speelgoedpaleis heeft een heel ruim assortiment aan speelgoed, zodat er voor iedereen en voor elke beurs genoeg te kiezen is. Voor jong en oud. Wij leveren bekende A-merken, aangevuld met zorgvuldig gekozen andere merken. Dit alles natuurlijk voor scherpe prijzen.
Het Speelgoedpaleis heeft service hoog in het vaandel staan. Zo kunt u bij ons terecht met al u vragen, suggesties en opmerkingen middels ons infomailadres of via ons contactformulier. Wenst u een andere betaling, meer informatie of iets anders? Dan zijn wij u graag van dienst.
A
Mooie prijzen . Snelle levering
Runsink
Hoe beoordeel je Het Speelgoedpaleis?
Parkschool Mortsel Lager
Snelle reactie van de firma bij vragen. Zeer vriendelijk. Snelle levering. Grote keuze.
Van Cuijk
Ziet er goed uit
Glas-Huisman
Dijk
Prijzen zijn o k, communicatie is helder. En de spullen zijn snel binnen.
juf
Leuke artikelen voor een klein prijsje.
Ingrid De Cooman
Correcte prijs. Stevig verpakt voor transport. Snel geleverd.
Vartanian
Geweldig service
Theo
geweldig, snelle levering volgens afspraak
De Weghe Nathalie
Heel goede service en heel snelle levering (dag nadien)!!!!!
De Haan
Veel keuze, prima prijs-kwaliteit verhouding.
Mug met de Gouden Tand
Prima service, heel snelle levering. Top!
Braem
Snel, goed van prijs
Techniek College Rotterdam
Snelle levering en goede service
Antwoord van Het SpeelgoedpaleisVriendelijk bedankt voor uw beoordeling.
Scheepmaker
Snelle bezorging
Antwoord van Het SpeelgoedpaleisBedankt voor uw beoordeling. Fijn dat de bestelling snel geleverd is.
Lode
Mijn product is niet wat ik ervan dacht. En het terugsturen kost veel te veel
Antwoord van Het SpeelgoedpaleisBedankt voor uw beoordeling. Jammer om te horen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Heb u ondertussen een persoonlijke mail gestuurd om te kijken of we het samen kunnen oplossen.
Hardeman
Ziet er leuk uit!
Antwoord van Het SpeelgoedpaleisBedankt voor uw review. Leuk om te horen dat u tevreden bent.
van Uitert
Snelle levering en duidelijk
M. Konings
Snelle levering, artikelen duidelijk beschreven.