Het inspanningslab

Het inspanningslab

Efficiënt trainen begint bij Het Inspanningslab. Met een inspanningstest en persoonlijke coaching behaal je zo efficiënt mogelijk jouw doel.
De zekerheden van https://hetinspanningslab.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij begonnen Het Inspanningslab in 2021 met de missie om iedereen efficiënt te laten trainen: jij hebt het namelijk al druk genoeg met je baan, boodschappen doen, koken, familie verjaardagen en ga zo maar door.
In de fysiopraktijk Interfysio van Joost en Xander staat revalideren en blessurepreventie hoog in het vaandel. Om optimaal te revalideren en trainen is het nodig om de voortgang meetbaar te maken. Zo ontstond bij Joost en Xander het idee voor Het Inspanningslab. Toen Timo zich eind 2021 bij Joost en Xander aansloot groeide dit idee verder uit tot een compleet Inspanningslab waar de alledaagse sporter zo efficiënt mogelijk kan trainen.


Bekijk Manifest