Hifistudio79 - klanten reviews...
Quint
Overzichtelijke website, prima service. Zowaar nog korting ook zonder vermoeiende coupons. Probleempje met de verzending werd binnen 24 uur opgelost, perfect!
Jan D.
Al jaren zeer tevreden klant van Hifistudio79.
Hoe beoordeel je Hifistudio79 - klanten reviews...?
Hans Spruijt
prima producten, goede prijzen en personeel dat er echt voor gaat - zo hoort het.
Mr San
Beste prijs op de markt, snelle verzending (30u later was de bestelling geleverd), veel keuze van apparatuur.
Antwoord van Hifistudio79 - klanten reviews...Dank u ! ;)
Frederik van Heeswijk
Vlotte levering!
Antwoord van Hifistudio79 - klanten reviews...Dank u Frederik!
Roy Bats
Mooie prijzen en goede service!
Willem van der Veere
Nat afspelen van LP's voor reiniging
Peter
Good shop, good price, product in perfect new condition, but the boxes were broken. Not nice, but acceptable.
Antwoord van Hifistudio79 - klanten reviews...Hello Peter, unfortunaly the boxes comes from the supplier like that we already told them like that ,he will look for the future if new boxes are possible.
Robin van der Vaart
Snelle levering en je wordt van het hele traject wordt via emails duidelijk op de hoogte gehouden.
Jammer dat transporteur ongevraagd het artikel in de papierbak heeft gedeponeerd. Dit is niet een minpunt voor Hifi Studio 79, maar zou wel naar transporteur als commentaar moeten worden doorgegeven.Antwoord van Hifistudio79 - klanten reviews...Dat is inderdaad niet hope het hoort, svp altijd aan ons doorgeven, want wij maken een melding daarvan.
Wim Koster
Snelle levering, prima prijzen.
Matty Van Dyck
Kabel besteld en meerprijs betaald om te laten leveren door Post NL daar ik over DPD helemaal niet tevreden was.Laten ze toch leveren door DPD!!Waarom heb ik dan moeten bijbetalen??Mail gestuurd en blablabla...Geld kwijt...
Antwoord van Hifistudio79 - klanten reviews...wij hebben de Blablabla uitgelegd, waarop u niet meer heef gereageerd, dit ivm alles nog de deur uit krijgen op dezelfde dag voor 17:00 in de drukte van de feestdagen / blackfriday . Daar dpd en post nl bij ons de pakketten komen afhalen, we hebben in deze drukke tijd niet veel keus, het moet de deur uit op moment dpd of post nl voor de deur staat, in deze tijd is dat moeilijk in te schatten, dus kan het zijn dat we op dat moment een andere vervoerder kiezen dan de gekozen vervoerder, anders kunnen we het pakket dus niet meer versturen op dezelfde dag. en dan bent u ook niet tevreden.
Fred Kattevilder
Goede service en snelle levering door Hifistudio79. Ook over mijn persoonlijke bezoeken aan de winkel ben ik tevreden. Altijd goede en leuke gesprekken gevoerd met de eigenaar over onder andere muziekapparatuur en ik ging altijd met een goed gevoel weer naar huis.
Wouter de Bruin
Werkt top
Gerald Stolk
In tweede instantie alsnog bestelling ontvangen. De eerste aflevering kwam niet. Op melding is zeer goed gereageerd en volgende dag hoofdtelefoon stand ontvangen. Produkt voldoet prima!
Antwoord van Hifistudio79 - klanten reviews...er kan altijd wat fout gaan, mooi dat het snel is opgelost! dank u
Wessel
Goede producten, duidelijke beschrijving en snelle levering.
Marleen
Hele goede prijzen voor producten. Goed contact, pakket was binnen 7 minuten klaar. Maar ik mocht toch nog last minute iets toevoegen :-) Volgende dag al in huis! Super service!!
Rikus van Kooten
Prima product voor een goede prijs . Snelle levering en prima verpakt. Super eenvoudig te bedienen xDuoo DT-01 .
Bart Adelaar
Snelle levering en netjes verpakt product. Geluid is boven verwachting.
Harrie
Geweldig product, uitstekende prijs en zeer snelle levering.
En nog iets: heel aardige mensen met verstand van hifi!Antwoord van Hifistudio79 - klanten reviews...heb het doorgegegevn, dank u ;)
E Ermingen
Goede prijs en snelle levering