Hijab Heela
Bij Hijab Heela doen we erg ons best om het iedereen goed van dienst te zijn. Bent u nu tevreden over de geleverde service of heeft u wat aandachtspuntjes voor ons dan zou het echt supertof zijn als u even de tijd wilt nemen om een kleine review achter te laten!
De zekerheden van https://www.HijabHeela.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Rika van Hijab Heela! Een lekkere bezige moslima met een passie voor kleding! Ik was op een dag aan het zoeken naar leuke kleding voor mijn dochtertje, maar ik vond het aanbod hier in Nederland nogal beperkt. Ik kom zelf uit Indonesië en daar is het aanbod vele malen groter. Dit kleding aanbod wilde ik ook graag voor de zusters en broeders in Nederland ter beschikking stellen en zo was het idee van Hijab Heela ontstaan!

Naast deze webshop heb ik ongeveer 17 dames in Indonesië die voor mij inkopen en verkopen en ook nog een superleuk youtube kanaal met ongeveer 18.000 leden. Kortom ik kan mezelf lekker bezig houden! 😊😁


Bekijk Manifest