Hijab Heela
Bij Hijab Heela doen we erg ons best om het iedereen goed van dienst te zijn. Bent u nu tevreden over de geleverde service of heeft u wat aandachtspuntjes voor ons dan zou het echt supertof zijn als u even de tijd wilt nemen om een kleine review achter te laten!
Webshop Islamitische Kleding Abaya & Khimar
9,9

• Nariman Aljairoudi

Goeggedaan

• Samirah Rippin
    Geverifieerde klant van Hijab Heela

Redelijke prijs en kwaliteit is voldoende👍

• Hoe beoordeel je Hijab Heela?

• Asma
    Review voor Hijab Heela

Super lieve vrouw, en super goede service! Zeker aan te raden!! Mijn dochtertje is super blij met haar nieuwe hijaab setje😍

• Marya
    Geverifieerde klant van Hijab Heela

Snelle levering, super producten!

Antwoord van Hijab Heela

Dank u wel voor deze mooie review ukhti. ❤️❤️

• Saar Koene
    Geverifieerde klant van Hijab Heela

Altijd klantvriendelijk, snelle levering en goede kwaliteit producten!

Antwoord van Hijab Heela

Dank u wel voor deze leuke review! Fijn om te lezen ❤️❤️

• ghizlan baddaoui
    Geverifieerde klant van Hijab Heela

Goed overzichtelijk site. Goed qwalitqtief abayat . Ik hoop dat er alleen aan het retourbeleid wordt gewerkt

Antwoord van Hijab Heela

Dank u wel voor uw complimentjes zus 😊

Welk stukje in het retourbeleid was onduidelijk?

• Anissa el
    Review voor Hijab Heela

Heb weer een paar khimar besteld. En hamdoelilah weer erg tevreden ermee. Product is top en snel geleverd.

• Myriame
    Review voor Hijab Heela

Orders altijd correct ontvangen, steeds degelijke kwaliteit en de lengte van de abayas is altijd perfect, wat echt fantastisch is!

• Salma
    Review voor Hijab Heela

Heel vriendelijk personeel. Meedenkend en reageren snel. Moge Allaah jullie handel zegenen en beschermen Ameen 🤲🏻

• Sara
    Review voor Hijab Heela

Magnifique boutique, gérante très réactive, j'ai reçu mon colis en moins d'une semaine (je suis de Belgique). Les produits sont de qualité, mais ils taillent petit, je vous recommande de vérifier les mensurations avant de commander.

• Selvete
    Review voor Hijab Heela

Geweldige service en zijn bekend met de term “klant is koning” . Bestellingen worden overigens netjes afgeleverd en de hijab stof is prachtig. Ma sha Allah

• Esther van Wendel de Joode

Top Service

• Asma el Mansouri-Doornhein
    Review voor Hijab Heela

Snelle levering en behulpzaam tijden het maken van een keuze

• Roos
    Review voor Hijab Heela

Mooie kwaliteit, snel bezorgd en met zorg word er gecommuniceerd met je. Heb lang gezocht naar mooie khimaar voor mijn 2 jarige maar deze is echt prachtig. Leuke kleuren voor kinderen Geweldige webshop

• Ilham Makhloufi
    Review voor Hijab Heela

Leuke abaya's. Snelle levering!