Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Hilsen Interior heeft 3 4 ster reviews 3
Hilsen Interior heeft 0 3 ster reviews 0
Hilsen Interior heeft 0 2 ster reviews 0
Hilsen Interior heeft 3 1 ster reviews 3

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. HVM

Al een tijdje op zoek naar barkrukken geweest. Hier gevonden en besteld. En nu ook op tijd en volgens afspraak geleverd.

2. Johnny

Ik ben goed geholpen, had nog wat vragen over de bank en kreeg snel antwoord. Bank geleverd volgens afspraak, netjes bij mij thuis neergezet. Ben blij met mijn aankoop en de service van Hilsen!

3. Hoe zou je Hilsen Interior beoordelen?

4. Richard Verkerke

Onlangs de Richmond Outdoor eetkamerstoelen Mason besteld, nadat we ze eerst in de showroom hadden bekeken. We werden daar ontzettend prettig geholpen door een aardige dame die alle tijd voor ons nam en goed met ons meedacht. Ook de communicatie daarna verliep heel fijn en duidelijk. De levering was snel en netjes geregeld. We zijn ontzettend blij met de stoelen én met de service. Een mooie zaak met vriendelijk personeel en zeker een aanrader! 😊

5. Kaylee

Snelle service , Goede communicatie , vriendelijk personeel hele mooie bank bedankt voor de service ik zal zeker nog een keer bestellen bij jullie

6. Mircea

7. Catalin

De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Ik ben zeer tevreden met de bank en de eettafel met 6 stoelen die ik via deze website heb besteld. De levertijd was precies zoals op de website aangegeven. Ik kan deze webshop dan ook van harte aanbevelen!