Hip Huisje
Hip Huisje staat voor unieke en eigentijdse decoratie voor de kinderkamer, geboorteaankondigingen en kraamcadeaus. De kinderkamer accessoires zijn allemaal gebaseerd op een thema waardoor je diverse producten uit de collectie met elkaar kunt combineren voor een prachtige thema kinderkamer.
De zekerheden van https://www.hiphuisje.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wie ben ik?
Hoi, ik ben Wieteke en de eigenaresse van Hip Huisje. Ik woon met mijn gezin in Bussum en ben mama van twee jongens.
Na jarenlang als styliste en setdesigner voor fotografie en film gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Door de geboorte van mijn jongens kwam ik erachter dat er weinig originele kinderkameraccessoires online te vinden waren. Hierdoor ontstond het idee om prints en producten te gaan ontwerpen voor de aankleding van de kinderkamer. Ik haal geregeld inspiratie uit de belevingswereld van mijn kinderen en de kinderen van anderen uit mijn omgeving.


Bekijk Manifest