Hippefruitmand.nl

Hippefruitmand.nl

Sinds 2010 uw online fruitmand specialist. De hippefruitmand is een duurzame 100% recyclebare fruitbox die speciaal ontwikkeld is voor het versturen van vers fruit. Voor elke gelegenheid, altijd verrassend en vers.

Bij Hippefruitmand.nl vind je diverse soorten fruitmanden, gevuld met het lekkerste en beste verse fruit. Onze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat jou fruitmand een heerlijk cadeau is. Eenvoudig en snel online te bestellen, laten versturen en bij de ontvanger thuis of in het ziekenhuis te bezorgen.
Wij bezorgen in Nederland en België
9,1
Filter 1850 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1847 met beschrijving

• Patrick Raas
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Een “heerlijke” mand vol vers fruit… als je hem tenminste op tijd in handen krijgt.

En uiteraard 5 sterren voor de klantenservice: bijzonder empathisch en vooral heel standvastig in het níet oplossen van problemen met de bestelling.

Update: van 3 naar 2 sterren gewijzigd!

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Bedankt voor uw feedback. We vinden het spijtig te horen dat de bezorging niet in 1 keer is gelukt zoals u en wij willen zien. Na de bezorgpoging naar een afhaalpunt is gegaan.

De bezorging is verlopen volgens de standaardprocedure: wanneer de bezorger het pakket niet persoonlijk kan overhandigen, wordt het naar een afhaalpunt gebracht waar het de volgende dag beschikbaar is. We begrijpen dat dit soms als lastig wordt ervaren, maar dit is de reguliere werkwijze van de pakketdienst. Het pakket kan dan door de ontvanger of een naaste opgehaald worden.

U verzocht ons om de bezorgkosten te vergoeden en gaf daarbij aan dat de beoordeling die u zou plaatsen afhankelijk zou zijn van onze afhandeling hiervan. Hoewel we altijd openstaan voor constructieve kritiek, kunnen wij geen verzendkosten crediteren wanneer de procedure correct is gevolgd. Daarnaast kiezen wij ervoor om vast te houden aan ons beleid om geen financiële compensaties te bieden in ruil voor (het aanpassen van) reviews.
    We streven naar een eerlijk en transparant beeld voor al onze klanten.

• Kerasom

netjes en snel

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Bedankt voor je mooie beoordeling, Kerasom! Fijn om te horen dat alles netjes en volgens planning is verlopen. Daar doen we het voor!

• Hoe beoordeel je Hippefruitmand.nl?

• Marion De Vries
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Snelle levering. Bij niet thuis afgeleverd bij ophaalpunt. Het fruit was goed.

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Kijk, dat horen we graag! We doen ons best om het fruit zo snel en vers mogelijk bij onze klanten te krijgen. Fijn dat het ophaalpunt een goede uitkomst bood. Bedankt en tot snel!

• Monique de Weerd

Snelle bezorging

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Bedankt voor je review, Monique! Fijn om te horen dat we je bestelling zo snel voor je hebben kunnen bezorgen. Tot de volgende keer!

• Ingrid Schooten

Heel gevarieerd

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Fijn dat het in de smaak Viel Ingrid! We selecteren elke dag het lekkerste fruit van het seizoen om die variatie te kunnen bieden. Bedankt voor de 5 sterren!

• Ingeborg
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Fruit van zeer goede kwaliteit! Ontvanger vond het ook erg origineel

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Bedankt voor de mooie review! Wat fijn dat de fruitmand zo goed in de smaak is gevallen en dat de kwaliteit opviel. Daar doen we het voor!

• Linda
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Een prachtig pakket, ruim gevuld, en het fruit voorzien van BIO sticker. De volgende dag al bezorgd. Het werd erg gewaardeerd door de ontvanger!

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Wat een ontzettend leuk bericht, Linda! Het is altijd fijn om te horen dat zowel de gever als de ontvanger blij zijn.

• Shirley B
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Mooie goed gevulde mand van goede kwaliteit ! We hebben er iemand heel blij mee kunnen maken. Evenals een snelle levering - je kunt de afleverdatum zelf aangeven met duidelijke Track & Trace EN een link voor de ontvanger die dan zelf ook kan aangeven wanneer men thuis is.

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Bedankt voor deze 5-sterren review, Shirley.
    Super om te lezen dat zowel de fruitmand als de bezorgservice goed zijn bevallen. We hopen dat de ontvanger er volop van geniet. Tot de volgende bestelling!

• Stephanie Van Acker

Snelle levering!

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Kijk, dat horen we graag! Bedankt voor de complimenten over onze snelheid

• E.D. de Munck
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Goede hippe producten, snel geleverd.

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Kijk, daar doen we het voor! Bedankt voor de 5 sterren en je mooie review

• jacqueline pasturel

het was toppie

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Kijk, dat horen we graag! Super bedankt voor je berichtje !

• Tiny Verplanke
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Prima producten en goede service

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Wat een mooi compliment, Tiny! Daar doen we het voor. Bedankt voor het vertrouwen

• Bianca De Vries
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Goed fruit, prima service. Zag er keurig uit.

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Bedankt voor de mooie woorden, Bianca! We vinden het belangrijk dat onze fruitmanden er als een echt cadeau uitzien.
    Fijn dat het in de smaak viel en graag tot de volgende keer!

• Con Forza
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Makkelijk besteld, op tijd geleverd en prima fruit!

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Bedankt voor je mooie review, Con! Fijn om te horen dat alles van bestelling tot bezorging soepel is verlopen. Geniet van het verse fruit en graag tot de volgende keer!"

• D de Boer
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Mooi pakket en met zorg verpakt! Aanrader!

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Bedankt voor je mooie aanbeveling, ! Ontzettend fijn om te horen dat de zorg die we in het inpakken steken wordt gewaardeerd. Graag tot een volgende keer!"

• Lubertha Scott
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Goede service en is zeker het geld waard.

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Bedankt voor je mooie review! Ontzettend fijn om te horen dat onze service en de kwaliteit van het pakket aan je verwachtingen voldoen. Daar doen we het voor! Graag tot de volgende keer."

• Ria Koning
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Fruit was van matige kwaliteit

• Emily
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Snel geregeld, goeie kwaliteit!

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Bedankt voor de mooie beoordeling, Emily! Fijn dat de snelle service en de kwaliteit in de smaak zijn gevallen. Graag tot de volgende bestelling!

• Marie-Louise Vsn Arendonk

Ik kreeg een melding

• A

Makkelijk proces, snelle levering

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review.
    We zijn blij dat alles naar wens is verlopen.