Hippefruitmand.nl

Hippefruitmand.nl

Sinds 2010 uw online fruitmand specialist. De hippefruitmand is een duurzame 100% recyclebare fruitbox die speciaal ontwikkeld is voor het versturen van vers fruit. Voor elke gelegenheid, altijd verrassend en vers.

Bij Hippefruitmand.nl vind je diverse soorten fruitmanden, gevuld met het lekkerste en beste verse fruit. Onze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat jou fruitmand een heerlijk cadeau is. Eenvoudig en snel online te bestellen, laten versturen en bij de ontvanger thuis of in het ziekenhuis te bezorgen.
Wij bezorgen in Nederland en België
9,1
Filter 1877 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1874 met beschrijving

• Wouter Mulders

Top geregeld

• Eveline
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Geen standaard fruitmand maar een mand die hip, vers en kleurrijk is.

• Hoe beoordeel je Hippefruitmand.nl?

• José Geerlinks
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Duidelijke updates via de mail.

• Aicha

Top kwaliteit.

• Irma Keen
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Mooie leuke fruitmand en bezorgd zoals afgesproken.

• *
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Waanzinnige mand, heel goed fruit en snelle bezorging

• Uyttenhove- Fidlers
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Heel tevreden “90” jarige!

• Bob van den Noort

Leveringstijd goed kwaliteit goed

• Irca Poppelaars
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Een leuke en gezonde verrassing.
    Goed gevuld en lekker!

• Hanna

Top, bedankt

• anja lamein

Mooie mand, keurig geleverd

• Gea
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Bestellen gaat makkelijk via de website en het fruit werd als mooi en erg lekker ervaren

• Jan Guichelaar

alles inorde

• Gokhan
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

One day delivery to Belgium. Perfect customer support.

• Emanuela Borges Dias

Top levering!

• Liza Tupamahu
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Snelle en perfecte service!

• Tineke Vink
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Woensdag bestelling geplaatst voor zaterdag bezorgen. Zie ik opeens zaterdag dat bezorgmoment naar dinsdag is verplaatst
    Niet netjes ! Als je adverteert dat je de andere dag al kan bezorgen. Dus Hippe fruitmand maakt niet zijn woord waar! Dat was voor mij een hele grote teleurstelling. Daarom beveel ik dit bedrijf niet aan bij anderen. Producten die geleverd waren waren volgens de ontvanger wel vers en goed.

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Allereerst onze welgemeende excuses voor de vertraging; we begrijpen volledig dat het teleurstellend is als een cadeau niet op de gewenste dag wordt bezorgd.

Hoewel we er alles aan doen om onze belofte na te komen, zijn we voor de levering afhankelijk van de koeriersdienst. In 98% van de gevallen worden onze fruitmanden gelukkig precies op tijd bezorgd. Helaas is er bij uw fruitmand een vertraging ontstaan bij de koerier, waardoor de fruitmand niet op zaterdag maar op maandag is bezorgd (en gelukkig niet op de dinsdag die u eerder in de tracking zag staan).

Het spijt ons dat de verrassing hierdoor later kwam dan gepland. We zijn echter blij te horen dat het fruit bij aankomst nog steeds vers en van uitstekende kwaliteit was. Dat is voor ons de hoogste prioriteit: zelfs als een bezorger vertraging oploopt, moet de inhoud van de mand in topconditie bij de ontvanger aankomen.

Nogmaals excuses voor het ongemak en we hopen dat de ontvanger alsnog van het verse fruit heeft genoten.

Het team van Hippe Fruitmand

• Diana van

Zeer snelle levering!

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Dank je voor je mooie review Diana

• Hein
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Voor een collega in het gips en dus moeilijk ter been, sturen we een fruitmand. Deze moet hij vervolgens gaan afhalen bij een ophal punt... een beetje moeilijk voor een bedlegerig persoon. Toch wel een beetje een voorspelbaar profiel voor fruitmanden, toch? Enfin de mand wordt open gemaakt en daar zitten dan gebutste en oude peren en appels is... Dit hebben we gereclameerd en dan krijgen we een kartonnen doosje met een paar appels en peren. Weet je, volgende keer doe ik toch die moeite en koop ik wat verse appels, peren en leuke groente en lever het zelf af. Weer wat geleerd.

Beste Hein,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de bezorging en de inhoud van de fruitmand niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Omdat wij streven naar een zo vers mogelijke bezorging, kijken wij altijd kritisch naar ons proces.
    Een succesvolle bezorging van een versproduct is in onze optiek een samenwerking. Graag lichten wij toe waarom wij bepaalde procedures hanteren:

Informatievoorziening: Wij communiceren onze bezorgprocedure op de website, bij het product, in de FAQ en in onze e-mails. Dit doen wij om onduidelijkheden te voorkomen.

De ontvanger inlichten: Wij adviseren altijd om de ontvanger te laten weten dat er een pakket aankomt. Juist bij zieke ontvangers, die mogelijk rusten, douchen of (zoals in dit geval) door gips en blessures minder mobiel zijn – is het essentieel dat er iemand paraat staat. De koerier kan immers niet wachten of naar binnen gaan.

De bezorging: Omdat de ontvanger niet op de hoogte was en niet open kon doen, is het pakket volgens de standaardprocedure naar een afhaalpunt gegaan. Dit is vervelend, maar had voorkomen kunnen worden als de instructies uit onze mails waren opgevolgd.

Over de kwaliteit
    U stuurde ons foto's van een appel en een peer met plekken. Dat is niet de kwaliteit die wij nastreven. De rimpelige passievrucht is overigens een teken van rijping en juist op zijn lekkerst, maar de twee slechte vruchten hebben wij direct willen compenseren.

De oplossing
    Wij hebben een doosje met 8 stuks vervangend fruit gestuurd ter compensatie van de 2 minder mooie vruchten. Bij deze tweede zending was de ontvanger wél ingelicht, waardoor het pakket direct in ontvangst genomen kon worden. Dit bewijst precies onze stelling: een goede bezorging doen we samen.

Het is jammer dat u tijdens ons telefoongesprek aangaf de informatie in onze mails en op de website niet te willen lezen. Wij sturen deze informatie niet om u te belasten, maar om teleurstellingen zoals deze te voorkomen.

Wij wensen uw collega een spoedig herstel toe.

Tot slot een tip voor iedereen:
    Het bezorgen van versproducten is topsport en vraagt om een nauwkeurige timing. Wij raden iedereen dan ook aan om bij elke webshop , en zeker wanneer het om verse producten gaat, de bezorgprocedures goed door te nemen en hiernaar te handelen.
    Door de ontvanger even te seinen, zorgen we er samen voor dat de fruitmand direct op de juiste plek belandt en de kwaliteit optimaal blijft. Zo voorkomen we samen onnodige vertragingen en frustraties

• Arthur Toornvliet
    Geverifieerde klant van Hippefruitmand.nl

Fruit lekker en chocolade ook echter zat er geen magazine ( vi of ander magazine ) bij welke ik wel had geregeld als fruitmand met magazine, jammer want was juist voor een man leuk geweest, ps heb er ook gewoon voor moeten betalen 💰

Antwoord van Hippefruitmand.nl

Beste Arthur, dank voor je review maar had contact met ons opgenomen!. Ook ons werk is mensenwerk en ook wij kunnen fouten maken. Maar als wij niet eten dat wij wat vergeten zijn kunnen wij het ook niet oplossen.
    Wij gaan komende week de VI alsnog voor je opsturen