Hippekinderspullen
Hippekinderspullen heeft een ruime keuze in onder andere hippe schooltassen, muurstickers, bedrukte kinderkoffertjes, behangfiguren, kinderkamer verlichting en kinderwekkers, slaaptrainers, kinderklokken en -horloges. Voor een aantal bedrijven maken we al enkele jaren naar tevredenheid kraammanden op maat.
Je kunt bij ons 7 dagen per week, 24 uur per dag je bestelling plaatsen. Wij verzenden je bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van je betaling. Bij muurstickers en kinderkoffertjes is dit binnen 7 werkdagen. Je kunt je bestelling ook bij ons ophalen, uiteraard vervallen dan de verzendkosten.
Een groot voordeel is dat je zonder extra kosten achteraf per digitale acceptgiro kunt betalen. Zo maken we het je nóg gemakkelijker!
Voor vragen of opmerkingen kun je met ons contact opnemen via ons contactformulier of per mail: info@hippekinderspullen.nl. Wij streven ernaar binnen 4 uur op je bericht te reageren.
Chris de Boer
Snelle levering en de verwachte kwaliteit!
Patricia Van Goethem
Snelle en correcte service
Hoe beoordeel je Hippekinderspullen?
Ria van der Burgt
Veel keuze, goede prijs
Marijn Schraa
De sticker bleef plakken op de onderlaag, bleef met geen mogelijkheid op het andere vel kleven. Het was nu dus een hels karwei om de sticker toch nog fatsoenlijk te kunnen plakken. Bij muurstickers van andere winkels, hadden we dit probleem niet.
Antwoord van HippekinderspullenBeste Marijn,
Wat jammer om nu pas te lezen dat het plakken van de sticker moeizaam ging. Hadden we dit tijdens het plakken gehoord dan hadden we je wellicht nog op een of andere manier kunnen helpen. Hopelijk hebben jullie alsnog veel plezier van de sticker.
Hartelijke groeten,
Hippekinderspullen -
Kelly Van Den Berghe
Heel snelle servies en doet wat je vraagt!
Vanuit België besteld om in Nederland te leveren. -
Michelle Optendrees
Kwaliteit uitsnijden sticker is matig, ene raampje vierkant andere rond. Daarnaast ook scheef
Astrid Persad
Optijd geleverd en goede service
Jan Reezigt
Alles klopt!
Nicolette De Neijs
Goede service. Nemen direct contact met je op.
Jacqueline Mullenders-Knops
Snelle service, persoonlijk
Rick Van Wolferen
snelle reactie, heel flexibel!
Judith de Wijn
Snelle service, mooie producten
jose jacobs
uitvoering zoals het hoort
Lonneme Bodar
Sneller versturen, betere instructie raam sticker
Antwoord van HippekinderspullenHoi, wat jammer dat onze service niet helemaal top was. Daar streven we namelijk wel naar!
Je geeft aan dat de sticker te laat verstuurd is en dat de instructie onvoldoende was. Misschien zou je ons per mail dit verder willen toelichten? Deze raamsticker is door een externe partij gemaakt en geleverd, wij gaan met jouw tips graag met hun in contact. Je kunt mailen naar info@hippekinderspullen.nl -
Marita Beun
Snelle levering en goed kwaliteit
Brenda Knol
leuke spulletjes en goede service.
Irene Boelee
goede en snelle service
Angelique Kees
Persoonlijke en goede service
J.L. van Vliet
Amber
Mooie spullen en hele leuke service!.