Hippeklokjes.nl

Hippeklokjes.nl

Dé webshop voor hippe, trendy en stoere horloges voor het hele gezin. We hebben een collectie met zorg samengesteld uit verschillende merken.
Zo bieden we kinderhorloges van de merken Garonne, Prisma coolwatch, Q&Q allen met een garantie van 1 of 2 jaar.

Voor dames en heren hebben we merken als Ernest, Phillip Constance, Q&Q, Prisma.
Voor alle bestellingen garanderen we ene verzending binnen 1 á 2 werkdagen met gratis verzending binnen Nederland vanaf € 39.95.
De zekerheden van https://hippeklokjes.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De tweede webshop https://hippeklokjes.nl die dit jaar (2020) werd geopend nadat mijn andere webshop inmiddels 5 jaar bestaat. Er was steeds meer vraag naar betaalbare horloges. En niet alleen voor dames, nee voor het hele gezin. Dat is dan ook het uitgangspunt zowel letterlijk als figuurlijk is het hele gezin bij de tijd.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.