Hippy
Voor hippe kids & moms. De enige echte Relax Hoes met berenoortjes!
De mooiste handgemaakte producten voor jouw babyuitzet, zoals Swaddles, Mombags, Luiertassen, Relax Hoezen en de mooiste kraamcadeau's.
De zekerheden van https://hippykids.nl/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij Hippy shop je stijlvolle babymusthaves en toffe kidslifestyle. Fijne producten zoals Mombags, swaddles en relaxhoezen voor je voedingskussen.Ook voor de mooiste poppenaccessoiers voor jouw mini-me zit je hier goed. Alle producten van mijn eigen merk Hippy zijn met veel zorg en passie door mijzelf ontworpen en handgemaakt met oog voor duurzaamheid, veiligheid en milieu.

Liefs, Stephanie


Bekijk Manifest