Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

HobbyBrouwShop.nl heeft 17 4 ster reviews 17
HobbyBrouwShop.nl heeft 1 3 ster reviews 1
HobbyBrouwShop.nl heeft 0 2 ster reviews 0
HobbyBrouwShop.nl heeft 1 1 ster reviews 1

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Maaike

Hele fijne webshop! Ik wilde als verjaardagscadeau voor een vriend het startpakket met de glazen mandfles Demijohn bestellen. Bestaande uit een mandfles, waterslot en siliconen dop met gat. Enkel de dop was niet leverbaar waardoor het gehele startpakket op 'niet leverbaar' stond. Ik heb de losse onderdelen toch maar besteld die wel op voorraad waren. Werd heel attent door Marco 's avonds opgebeld. Hij zag wat ik wilde bestellen en had net de siliconen dop weer binnen. Hierdoor kon toch nog de dop aan mijn order toevoegd worden zodat het cadeau compleet was. Vriend was er blij mee! Dankjewel

2. martijn

Goede communicatie en scherpe prijzen! Aanrader!

3. Hoe zou je HobbyBrouwShop.nl beoordelen?

4. Willem

De heren van deze webwinkel denken graag mee en voeren een breed assortiment tegen scherpe prijzen. Mis je iets? Dan vraag je het gewoon en bestellen ze het gewoon voor je. Afhalen is ook mogelijk wat ook ideaal is. De ingrediënten zijn met zorg herverpakt en hebben een ruime THT. Echt een aanrader!

5. Paul Mickleburgh

Very good service, good knowledge of products and good prices. 5/5 Will definitely use them again.

6. Remy

Prima service, flexibel, enthousiast personeel, ga er zeker vaker komen!

7. Aad van der Tak

Prima aanbod. Het contact was vriendelijk en snel. Ik kon makkelijk een afspraak maken om de bestelling op te halen.