Hobbydoityourself
Maartje Buissant des Amorie
Ziet er mooi uit, snelle levering
S
Zeer snelle levering. Ook snel het geld terug gekregen van het pakket dat niet leverbaar was. Top!
Hoe beoordeel je Hobbydoityourself?
Hetty Beijer
Geweldige service. Ik had behalve een borduurpakket een fray stop gekocht en kon het niet vinden in de verpakking. Ik bel om dat door te geven en krijg degene aan de lijn die zelf het pakket heeft ingepakt. Zij wist mij te vertellen waar het te vinden was en dat klopte. Super toch. Pakket is mooi verpakt en zoals altijd goed voorzien van instructies en vergrote afbeeldingen van het telpatroon.
Antwoord van HobbydoityourselfIk ga ervanuit de dat u de sealer bedoelt, de fray stop? :-)
Die heeft af en toe de neiging om inderdaad vast te blijven zitten in de doos. Gelukkig is dat snel opgelost.
Veel plezier met met borduurpakket. -
M.Regtop
Snelle levering!! Nog eerder dan verwacht! Super!
Antwoord van HobbydoityourselfGraag gedaan!
Teus Brink
Levering volgens afspraak , goed en keurig afgehandeld.
Antwoord van HobbydoityourselfDank u wel.
Judith Langhorst
Hele fijne webwinkel, zeer groot en divers aanbod. Goede, duidelijke communicatie en levering.
Antwoord van HobbydoityourselfAltijd leuk om te horen, we doen er ons best voor.
Marie Dedoyard
Snelle levering et heel content met mijn aankoop!
Antwoord van HobbydoityourselfFijn om te horen, veel plezier met uw aankoop.
C.T.J.J. van Geelkerken
Bestelling werd snel geleverd
Antwoord van HobbydoityourselfMet dank aan de postbezorging :-)
Cisca Siebel
Snelle levering. De nazending had wat problemen door PostNL, maar werd zonder meer nogmaals toegestuurd.
Antwoord van HobbydoityourselfTja, het kan soms wel eens verdwijnen. Daar doen wij niet moeilijk over.
Svitlana Laptyeva
Goede winkel. Goede service.
Antwoord van HobbydoityourselfDank je wel.
Greet Langenberg
Goede service en men neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden.
Antwoord van HobbydoityourselfWij maken altijd tijd voor onze klanten. :-)
Ma de Graaf
Pakket paste keurig
door de brievenbus
in een onbeschadigde doosAntwoord van HobbydoityourselfFijn om te horen.
Claudia Van den Berkmortel
Snelle levering en leuke producten
Antwoord van HobbydoityourselfGraag gedaan.
Sandra Michel
Online de lowery stand besteld. Zelfde dag nog verzonden. Andere dag in huis.
Antwoord van HobbydoityourselfEn nu heerlijk genieten van de lowery!
Maria Christiaanse-Joosten
Je krijgt wat je besteld.
Antwoord van HobbydoityourselfDas wel de bedoeling :-) Fijn dat u tevreden bent.
Anke van Tilborg
Werd goed geholpen
Antwoord van HobbydoityourselfGraag gedaan, tot een volgend keer.
Gerda
Zeer snelle levering. Iets was niet op voorraad, maar werd al vlug erna nageleverd.
Antwoord van HobbydoityourselfWe doen ons best.
T.A.M. Pronk
Alles prima verlopen, tevreden
Antwoord van HobbydoityourselfDank u.
Ria
Borduur pakket is heel goed. De levering van postnl slecht. Er was aangegeven dat het door de brievenbus kon. Ik zag op site dat ze geleverd hadden. Ja geleverd maar niet door de brievenbus maar op een stoepje bij de voordeur. Zag dit pas de volgende dag. Gelukkig was het droog weer maar iedereen had het zo mee kunnen nemen zeer slecht van postnl.
Antwoord van HobbydoityourselfTja, het is soms wel eens lastig met de postbezorgers. :-(
Miranda Van Grinsven
Super vriendelijke mensen en zeer gastvrij. Omdat ik wilde weten hoe de lowery stand en de qsnap werkt zijn we daar uitgenodigd om te kijken of het iets voor me zou zijn. En mocht ik het daar allemaal uitproberen. Echt een topservice geven deze mensen. Dat niet alleen ook het verzenden is heel snel. Heb je vragen mag je ze bellen of via WhatsApp een berichtje sturen. Zeg nou eerlijk bij welke webshop is dit mogelijk. Dit zijn 2 toppers.
Antwoord van HobbydoityourselfWe gaan er bijna van blozen! Maar doen dit graag voor onze klanten.