Hobbydoityourself
Elyse-Brianne Van den Eynde
Mooie prijzen, mooie pakket en heel goed verpakt. Snel geleverd.
Fiona Oskam
Ik ben netjes op de hoogte gehouden wat betreft levertijd, de levertijd was zelfs sneller dan verwacht en het was netjes verpakt.
Hoe beoordeel je Hobbydoityourself?
Anneke Jongewaatd
Bestelling voldoet aan verwachting
Miranda Decabooter
De bestelling werd feilloos geleverd.
Anja Bakker
Borduurpakket voor mij besteld; is gelukt na een paar weken
en ben er bijzonder blij mee. -
Maritée Onderdenwijngaard
Geweldige service. Men denkt altijd met je mee.
Antwoord van HobbydoityourselfWe doen ons best :-)
José van den Branden
Ik vind dat het jammer is dat u voor deze pakketdienst hebt gekozen
Antwoord van HobbydoityourselfBeste José,
Wij begrijpen het niet helemaal. U heeft op 23 april een pakket besteld bij ons dit is volgens onze gegevens op 24 april afgeleverd als brievenbuspakketje door DHL?
Wij verzenden al jaren via DHL, alleen zit er nu een ophaaldienst tussen, die de pakketjes bij ons op komt halen. Maar wij beloven nog steeds levering binnen 2 dagen en het liefst binnen 24 uur.
Ivonne Koolen
Perfect. Niet vergelijkbaar met de chinese rollen die je goedkoop kunt krijgen. Heb op een houten frame besteld en is echt hele goede en stevige kwaliteit. Dan maar wat meer betalen, maar dan heb je ook kwaliteit. Ook een snelle levering.
Antwoord van HobbydoityourselfTja, we kunnen niet in ieders portemonnee kijken, maar wij staan voor de kwaliteit van de materialen die wij verkopen. Blij dat u hier tevreden mee bent. Tot een volgend keer, groetjes, Kaitlin
Astrid Demmer
Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen. De bestelling was ook snel binnen. Helemaal top!
Antwoord van HobbydoityourselfWij zijn blij dat u tevreden bent. Tot een volgend keer.
Angeline Heerooms
Duidelijk en overzichtelijk hoe het verloop vh product zou gaan. Zeer tevreden
Antwoord van HobbydoityourselfGraag gedaan,
Cilian Daanje
Heb mijn bestelling ontvangen maar 1 doos was beschadigd en vies ik wilde hem kado doen maar dat kon zo niet foto s gestuurd maar wilde niks aan het pakket doen de beschadiging moest ik er maar uitdrukken en omdat er folie over het schilderij zat moest ik de viezigheid eraf vegen maar had duidelijk uitgelegd dst het op de doos zat en daar zat folie overheen dus kon het niet schoonmaken zonder de folie eraf te doen maar als de folieceraf was kon ik het niet retouneren dus dan maar de hele bestelling retour gedaan geen begrip van hun kant helemaal niks.
Was ik niet gewend van hunAntwoord van HobbydoityourselfBeste Cilian,
We hebben inmiddels de zending terug ontvangen van u, maar blijven bij onze mening dat er weinig of niets mis was met het pakket. De stof zat inderdaad onder het folie, maar deze pakketten liggen in diverse magazijnen voor wij ze ontvangen. Dus kan dit een keer voorkomen, zoals ook per mail aangegeven. Dat het een kado was maakt het wat zuurder, maar zoals ook gemaild, heeft u het recht om een bestelling binnen twee weken retour te sturen naar ons. Met de diamond painting op zich, goed beschermd in de doos, is niets mis mee. Wij wensen u echter wel veel plezier met de andere die u gekocht heeft.
Anny Wendrickx
Zoals altijd alles super goed ontvangen
Antwoord van HobbydoityourselfGraag gedaan. Tot een volgend keer.
Lisette Rolink
Snel thuis
Antwoord van HobbydoityourselfFijn om te horen dat onze pakketdienst doet wat ze moet doen :-)
Meggy Steemers
Ben erg blij met mijn ontvangen Lowery standaard, toen GLS verzuimde te bezorgen is er adequaat gereageerd door Kaitlin en Ine en kwam mijn pakket alsnog dezelfde dag. Super bedankt voor de goede service dames
Antwoord van HobbydoityourselfWij wensen u heel veel plezier met uw Lowery Standaard. U gaat hier heerlijk mee borduren, dat garanderen wij u.
Celine
Groot aanbod, snel en netjes verzonden. Ik ben zeer tevreden
Antwoord van HobbydoityourselfAltijd fijn om te horen. Tot een volgend keer.
Leny Taal
Snel geleverd en in een passende doos!!
Jeanine van Steden
Geweldige service zoals altijd en een goede website
Anita Meijerink
Goede
Deborah Tas
Ik koop graag bij deze shop. Ze hebben een groot assortiment en de eigenaars weten veel en zijn klantvriendelijk.
Antwoord van HobbydoityourselfDank, dank, wij gaan er bijna van blozen.
Ik, Kaitlin weet veel maar nog niet alles, maar kan gelukkig altijd terugvallen op mijn moeder, die altijd bereid is te helpen en uitleg te geven.
En die klantvriendelijkheid? Een van onze kernwaardes. :-)
Groetjes, Kaitlin
Mieke van Deursen
Snel geleverd, prachtig patroon. Alleen vind ik het patroon klein uitgeprint maar voor de rest super
Antwoord van HobbydoityourselfWist u dat als u problemen heeft met een klein patroon, van bepaalde merken, wij deze ook kunnen vergroten voor u naar A3. Stuur ons even een mailtje en wij zenden u het grotere patroon er gratis bij.
Groetjes, Kaitlin