Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

HolySmartphone heeft 1 4 ster reviews 1
HolySmartphone heeft 0 3 ster reviews 0
HolySmartphone heeft 0 2 ster reviews 0
HolySmartphone heeft 2 1 ster reviews 2

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Gerben

Bij een service vraag sneller reageren. Reactietijd is gemiddeld 2 a 3 weken. Schiet niet op. Bij bestelling wel zeer snelle reactie

2. Erik

Weer goed en snel geholpen. Voor me dochter de sloper weer nieuwe Iphone gekocht deze keer was ik zwaar de pineut het werd een Iphone11 dus pappie moest weer zwaar in de buidel tasten pffff. Maar weer uitstekend geholpen.

3. Hoe zou je HolySmartphone beoordelen?

4. maria

door producten te verkopen waar ook onderdelen van te krijgen zijn! Ik heb een telefoon gekocht en als je vraagt waar ik ergens een nieuw glas kan bestellen krijg je als antwoord "ik zou het niet weten" Wat is dit voor een zaak die producten verkoopt waar geen onderdelen van te krijgen zijn! Zeer slechte zaak! Sorry hoor maar heb er geen andere woorden voor ben erg boos! Zet het er dan bij voor je zoiets verkoopt.

5. de Lange

Ieder keer weer netjes behandeld aan de telefoon en de medewerkers nemen de tijd voor je om alles uit te leggen. Ik bestel al vaker hier en tot nu toe zeer tevreden!

6. Annie

Goed en vertrouwd altijd. Ik bestel hier al jaren vanuit Belgie.

7. Karin

Super snelle service. Ze hebben via mail direct mijn vragen vriendelijke beantwoord. Heb een toestelletje besteld, en was heel snel aangekomen in België. Het toestelletje ziet er perfect uit. Zeer tevreden!