Home, Gifts & More

Home, Gifts & More

Webshop met gepersonaliseerde artikelen, (kraam)cadeaus, kleding, voor elke gelegenheid in het jaar, een zomer Vakantie, kamp of gewoon iets leuks voor jezelf of vrienden !! Kom eens kijken

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.


Wij zijn Richard en Jacqueline, de gezichten achter Home, Gifts & More.
Wij zijn een klein en jong bedrijf en werken vanuit ons huis in het mooie Dordrecht.
Het is onze passie om in gezamenlijkheid jouw gedachten te vertalen en vanuit daaruit het ultieme persoonlijke resultaat te creëren. Of dat het nu om een winkeletalage gaat, auto reclame, een super gaaf T-shirt of hoodie of een artikel om een dierbare te gedenken.
Door onze informele manier van werken kan het zomaar gebeuren dat je bij ons aan de keukentafel zit om onder het genot van een kopje koffie jouw opdracht en wensen te bespreken.


Bekijk Manifest