Home, Gifts & More
Jolanda
Goede service, snelle levering
A.Sluys
Perfect en snel bezorgd
Hoe beoordeel je Home, Gifts & More?
Cor
Keurig geleverd en op de hoogte gehouden. Product van goede kwaliteit.
Bé Haandrikman
Vlotte en correcte levering.
Natasha Vorstenbosch
Geweldige service. Persoonlijk olifantje af komen geven. Niks was te veel.
Marieke van Kollenburg
Snelle levertijd. Mooi product
Anita Eijskoot
hele geweldige service ,en een pracht van een kado
M. G. Wilkens
Snelle service.
Monique D.
Snelle levering, prima kwaliteit.
W Rendering
Omschrijving klopte met de werkelijkheid
Antwoord van Home, Gifts & More💕👍
Angelique
Snelle reactie en perfecte service ivm spoed bestelling. Er is goed mee gedacht en mee gewerkt. Chapeau.
Antwoord van Home, Gifts & MoreBedankt, we helpen u graag weer!💕
Ramona Stroobach
Ik kreeg via app nog wat aanvullende vragen over mjjn wensen zodat het personaliseren van mijn cadeau echt geweldig werd!
Antwoord van Home, Gifts & MoreWe helpen u graag weer, zo blij met deze reactie💕
Jos Prevoo
Geweldige service, leuk assortiment.
Antwoord van Home, Gifts & MoreBedankt voor uw reactie, we hopen u snel nog eens te kunnen helpen!
Angela Van Workum
Goed bereikbaar, goede persoonlijke communicatie, meedenken en…snelle levering!
Aanrader!Antwoord van Home, Gifts & MoreBedankt voor uw lieve reactie, graag tot snel!
Artur
Zeer goede communicatie, snelle implementatie tegen een goede prijs.
Antwoord van Home, Gifts & MoreDank u wel!!
Linda Aantjes
Superleuk contact gehad met een levering die te laat dreigde te komen. De eigenaresse wilde mijn bestelling eigenhandig nog komen brengen als het niet goed zou komen met PostNL ! Betere en gezelligere service kan je niet krijgen. Het kado was op tijd en werd heel erg gewaardeerd! Bedankt!
Antwoord van Home, Gifts & More💕Dank u wel, waar mogelijk proberen we iedereen zo goed mogelijk te bedienen! persoonlijke service vinden wij erg belangrijk, proberen te helpen zoals we zelf ook geholpen willen worden.
Graag tot snel... -
marcel thijssen
Antwoord van Home, Gifts & More💕Dank u en graag tot uw volgende bestelling!
Diana van Oene-Diepenbach
Ik ben super geholpen toen ik vragen had en de bestelling was goed verpakt en snel geleverd. Zeker een aanrader!
Antwoord van Home, Gifts & More💕 Dank u , hopelijk mogen wij u snel weer ergens mee van dienst zijn!!
Esther
Super snelle levering!!!
Jackeline Nijenhuis
Snelle levering goede service heel mooi product
Antwoord van Home, Gifts & MoreGraag gedaan en dank u wel!!