Het koppelen van de P1 Meter aan een nieuw/ander WiFi-netwerk werkt niet, ondanks herhaald proberen en hulp van een specialist. Steeds stuiten we op een serverfout bij Homewizard, wat ik zeker 3x keer met screenshots heb gemeld. Robert en Eefje geven alleen standaardinformatie die je zelf ook kan vinden online, zoals de installatievideo. Het probleem wordt niet onderzocht. Er ontbreekt technische/IT kennis. Na 2 maanden en vele e-mails blijkt de (technische) ondersteuning zeer teleurstellend. Gelukkig heb ik geen duurder product van Homewizard zoals een thuisbatterij.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2012
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- JB
- Ben
Kan geen contacht krijgen met dat waardeloos bedrijf
Hoe zou je HomeWizard beoordelen?
- Werner Brocken
Slechte service, helpdesk alleen bereikbaar via chatbot. Bestelling van p1 meter na een week nog niet geleverd. Contact opgenomen met de helpdesk. Dit kan alleen via een chatbot Wizi, geen mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen. Krijg als antwoord van de chatbot: "we streven binnen twee werkdagen te antwoorden". Ik geef vervolgens aan dat ik een medewerker wil spreken omdat ik speciaal vrij heb genomen vandaag. Krijg als antwoord "We streven binnen twee werkdagen te antwoorden". Compleet waardeloze helpdesk en slechte service. TIP: niet bestellen daar!
- Ruud
Nadat ik op mijn nieuw adres ook de producten van HW wilde heb ik mijn adres aangepast en een bestelling geplaatst. Ondanks dat het nieuwe adres als verzendadres vermeld staat hebben ze het toch naar het oude adres gestuurd. Nog erger is dat ze daarna zeer traag of helemaal niet bereikbaar zijn en in de zeldzame communicatie eigenlijk alleen mij maar de schuld geven, ondanks het opgestuurde bewijs dat de fout duidelijk bij hun zit en verders niets doen. Naar het oude adres rijden is voor mij geen optie dus ik ben gewoon mijn spullen kwijt. Fijn bedrijf en de laatste keer voor mij.
- HomeWizard producten zijn nog niet af, veel startproblemen
De app en de meting is juist. De apparaat en hierom heen werken met wifi en dat is soms hopeloos. Hulp krijg je niet, een soort robot snap het zelf niet. Het probleem met wifi wordt bij de gebruiker gelegd. Dat is fijn maar dat gaat HomeWizard klanten kosten. Dit omdat hiervanuit het bedrijf wordt gedacht en niet vanuit de consument. Voorlopig koop ik hier even niets.
- Shitclub
Grafieken in app geven "no data". Wordt door klantervice met kluitje in riet gestuurd. Kan zelf aantonen dat de fout in hun software zit. Dan hoor je niets meer, maar plotseling is er een software app update. Dit is GEEN klantenservice.