Homezie
Wij zijn Homezie. Homezie helpt jou om van je huis, een thuis te maken.
7,4

• Martin

Vandaag besteld morgen in huis duurde 15 dagen
    Reageren wel snel

Antwoord van Homezie

Beste Martin! Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle reacties, ook al duurde de levering iets langer dan verwacht. We waarderen uw vertrouwen en hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

• Dylan den Hartog

Mooie producten!

Beste Dylan,
    Hartelijk dank voor je mooie woorden!
    We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je bestelling bij Homezie.
    Veel plezier met je nieuwe producten en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
    Team Homezie

• Hoe beoordeel je Homezie?

• Maaike
    Geverifieerde klant van Homezie

Links in mails werkten niet, dus kon de voortgang van levering niet volgen. Gebruiksaanwijzing geen fatsoenlijk Nederlands. Lampjes doen het maar uurtje of 6, geen 10 in elk geval.

Beste Maaike,
    Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
    Wat vervelend om te horen dat de links in de mails niet werkten en dat de gebruiksaanwijzing niet duidelijk in het Nederlands was. Ook begrijpen we dat de lampjes korter lijken te branden dan verwacht. Dit is natuurlijk niet de ervaring die wij voor ogen hebben. We willen dit graag samen met je oplossen. Zou je daarom contact met ons willen opnemen via info@homezie.nl? Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing voor je bestelling. Alvast bedankt voor je geduld en medewerking.
    Team Homezie

• Magda Leen

Alles perfect verlopen 👍

Antwoord van Homezie

Beste Magda! Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat alles perfect is verlopen. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, staan we altijd graag voor u klaar.

• Carola Blokland
    Geverifieerde klant van Homezie

Bij de advertentie stond: voor 22u besteld is morgen in huis. Met die gedachte bestelde ik de Beamer. Uiteindelijk was de bestelling "kwijt" volgens de klantenservice en duurde de levering heel lang. Bleek uit de track en trace die gestuurd werd, dat het simpelweg uit China kwam. Oftewel een simpele Dropshipper die producten met dikke marge verzenden. Ik raad het niet aan om dit te bestellen.

Antwoord van Homezie

Beste Carola! Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Ik zie dat uw bestelling (#15492) inmiddels op 1 november is geleverd. We begrijpen dat de leveringstijd verwarrend was en bieden onze excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

We waarderen uw opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze communicatie en service te verbeteren.

• VDE.J
    Geverifieerde klant van Homezie

Bestel hier absoluut niet.
    De producten worden rechtstreeks uit China geleverd en de slogan “voor 22:00 besteld, morgen in huis” is pure misleiding. Ik heb 13 dagen gewacht om kapotte lampen te ontvangen. Daarna werd alles op alles gezet om een retour onmogelijk te maken. Telefonisch zijn ze totaal onbereikbaar. In mijn ervaring gaat het om uiterst onbetrouwbare en misleidende praktijken.

Antwoord van Homezie

Hi VDE.J! Wat jammer om te lezen dat je ervaring met bestelling #15654 tegenviel. We begrijpen volledig dat het frustrerend moet zijn om beschadigde producten te ontvangen en dat de levering langer duurde dan verwacht. Onze excuses hiervoor. De meeste producten worden vanuit ons magazijn in Nederland verzonden, maar sommige artikelen komen uit ons Europese of internationale magazijn. Hierdoor kan het voorkomen dat pakketjes in delen aankomen en sommige producten iets langer onderweg zijn. Bij elke bestelling ontvang je een trackingnummer zodat je je pakket kunt volgen. Op de productpagina staat aangegeven of een artikel direct beschikbaar, beschikbaar in het magazijn, vertraagd beschikbaar of uitverkocht is, zodat je een indicatie van de levertijd hebt.

Mocht je hulp nodig hebben met het retourproces, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag om dit snel en soepel op te lossen. Nogmaals onze excuses en bedankt dat je je ervaring hebt gedeeld. Jouw feedback helpt ons om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Homezie

• Patricia
    Geverifieerde klant van Homezie

Nu een maand verder en nog steeds niks ontvangen. Wel een mail van homezie met daarin de vraag wat ik van mijn aankoop vond. Ehhhh geen idee maar tot nu alleen maar ergernis

Bleek later dat de bezorger het pakketje over de schutting had gegooid. Gelukkig niks kapot. Dus blij dat ik het nu heb.

Antwoord van Homezie

Beste Patricia! Het spijt ons te horen dat u uw bestelling nog steeds niet heeft ontvangen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend voor u is, vooral omdat u ondertussen een e-mail van Homezie heeft ontvangen over uw ervaring.

Wij hebben u eerder een e-mail gestuurd met informatie over uw levering en het trackingnummer. Wilt u deze alstublieft nogmaals controleren? Mocht het pakket nog steeds niet gevonden worden, laat het ons weten zodat we dit verder kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

• Thijs Hanekamp
    Geverifieerde klant van Homezie

Nog steeds niet geleverd, wel beoordeling gevraagd ?????
    Ik bestel en dan moet het bestelde in China nog ingepakt worden.
    Het is zeer aan te raden nooit met deze club in zee te gaan.
    Overduidelijk dropshipping.

Antwoord van Homezie

Hi Thijs! Wat vervelend om te horen dat je bestelling #15576 nog niet is geleverd — we begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is. Om even toe te lichten: het product dat je hebt besteld is beschikbaar in ons magazijn, wat betekent dat de levertijd iets langer kan duren dan bij artikelen die direct uit voorraad verzonden worden. Deze informatie staat ook vermeld op de productpagina, maar we begrijpen dat het vervelend is wanneer het wachten langer voelt dan verwacht.

We willen dit uiteraard graag goed opvolgen en ervoor zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je aankomt. Wil je even contact opnemen met onze klantenservice? Dan kijken we meteen mee naar de actuele status van je levering. Met vriendelijke groet, Team Homezie

• GP
    Geverifieerde klant van Homezie

Uitermate bedroefd. Eerst weken wachten tot er iets geleverd werd. lampen zijn slecht van kwaliteit, functioneren niet

Antwoord van Homezie

Hi GP! Wat jammer om te horen dat je ervaring met bestelling #15555 niet naar wens was. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend het is om na een lange wachttijd producten te ontvangen die niet goed functioneren, dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. Onze klantenservice is inmiddels met je in contact om dit samen verder op te lossen. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alles netjes wordt afgehandeld en je alsnog tevreden bent met je aankoop. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en jouw feedback helpt ons om onze service en productkwaliteit te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Homezie

• Anton Steenbergen

11 oktober besteld tot op heden nog niets ontvangen

Antwoord van Homezie

Beste Anton! Hartelijk dank voor uw bericht, en onze excuses voor de vertraging en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Ik heb uw bestelling gecontroleerd en kan bevestigen dat het pakket vandaag, 28 oktober, is afgeleverd.

Nogmaals onze excuses dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht, en dank voor uw geduld. Mocht u het pakket nog niet hebben ontvangen of vragen hebben, laat het ons gerust weten — we helpen u graag verder.

• Jans Cornelisse
    Geverifieerde klant van Homezie

Tot vandaag nog steeds mijn bestelling niet ontvangen en op 7-10-2025 al besteld. Houd er een ongemakkelijk gevoel van over. W.s. mijn geld kwijt!!!!!!

Antwoord van Homezie

Beste Jans! Hartelijk dank voor uw bericht, en mijn excuses voor het ongemakkelijke gevoel dat dit heeft veroorzaakt. Dat is uiteraard niet de ervaring die we voor onze klanten willen.

Ik heb uw bestelling zojuist gecontroleerd en ik zie dat het pakket op 24 oktober is geleverd. Kunt u bevestigen of u het pakket inmiddels heeft ontvangen? Laat het ons gerust weten als er toch nog iets ontbreekt of als we verder iets voor u kunnen betekenen — we helpen u graag verder.

• Hans Van Vlasselaer

Fijn product 👍

Antwoord van Homezie

Beste Hans! Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product. Uw feedback wordt zeer gewaardeerd en motiveert ons om kwalitatieve producten te blijven leveren.

• Johan van Holland
    Geverifieerde klant van Homezie

mooi spul en werkt zoals het beschreven is.

Antwoord van Homezie

Beste Johan! Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
    We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent en dat het product precies werkt zoals beschreven. Uw positieve feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om onze service en kwaliteit hoog te houden.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder! :)

• Petra

Ik heb al ruim

Antwoord van Homezie

Beste Petra, onze excuses voor het ongemak. Ik heb je inmiddels een e-mail gestuurd met de benodigde informatie, zodat we dit snel samen kunnen oplossen.

Als er nog iets onduidelijk is, hoor ik het graag.

• N.J. Moes
    Geverifieerde klant van Homezie

Inderdaad snelle levering maar heb nu lampjes voor binnen. Is niet duidelijk beschreven. Moet nu nieuwe bestellen voor buiten. Had ze al geplaatst. Geef duidelijker aan dat ze voor binnen zijn.

Antwoord van Homezie

Beste N.J! Hartelijk dank voor uw review en uw feedback. Het spijt ons te horen dat de lampjes niet duidelijk als geschikt voor binnen waren aangegeven en dat dit tot extra bestellingen heeft geleid. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn.

We zullen uw opmerkingen doorgeven aan ons team zodat de productbeschrijvingen duidelijker worden, zodat toekomstige klanten precies weten waarvoor de lampjes geschikt zijn. Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste lampjes voor buiten, dan helpen wij u graag persoonlijk verder.

• Marcel

Snel en goed

Antwoord van Homezie

Hoi Marcel! Heel erg bedankt voor je positieve review! 💛 We zijn blij dat je bestelling #15167 snel en goed is aangekomen. We hopen je snel weer te mogen verrassen met je volgende bestelling! Hartelijke groet, Team Homezie

• Paulus Thomas

Snel en goed

Antwoord van Homezie

Beste Paulus! Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We zijn blij te horen dat alles snel en goed verlopen is.

Je feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om onze service op dit niveau te blijven voortzetten. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

• Lucienne De Weerdt

goede service

Antwoord van Homezie

Beste Lucienne! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en voor het delen van uw ervaring. We zijn blij te horen dat u onze service als goed heeft ervaren. Uw feedback motiveert ons om onze klanten steeds de best mogelijke service te bieden.

We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

• Willemien Bronkhorst
    Geverifieerde klant van Homezie

Optimale service! Zeer vriendelijke medewerkers. Snelle reactie op vragen.

Antwoord van Homezie

Beste Willemien! Hartelijk dank voor uw mooie woorden en de tijd die u heeft genomen om een review achter te laten! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat ons team u snel en vriendelijk heeft kunnen helpen.

Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om iedere dag ons best te doen voor onze klanten. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

• Sebastiaan Houweling
    Geverifieerde klant van Homezie

Erg goede service, ik ben helemaal tevreden.
    Dank ook voor de aftersales @Fleur!

Antwoord van Homezie

Het spijt ons dat uw ervaring niet overeenkwam met uw verwachting. Onze levertijden staan duidelijk vermeld op de productpagina en in onze leveringsvoorwaarden (https://homezie.nl/pages/bestelling-en-levering), maar we begrijpen dat dit soms over het hoofd kan worden gezien. Onze excuses als dit in uw geval voor verwarring of teleurstelling heeft gezorgd. Wij hebben u een e-mail gestuurd om dit samen netjes op te lossen. Zou u deze kunnen bekijken? We kijken ernaar uit dit voor u in orde te maken. - Homezie Klantenservice