Homezie
Wij zijn Homezie. Homezie helpt jou om van je huis, een thuis te maken.
8,9
Filter 148 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 144 met beschrijving

• Tamara Reynaert

Top!!

• Tom
    Geverifieerde klant van Homezie

Snelle levering en goede kwaliteit!

• Hoe beoordeel je Homezie?

• ian
    Review voor Homezie

Solar string of lights (2 sets) did not work. The instructions were a bad translation, presumably from Chinese and was no help. Straight to the trash can. Save your money

• Sandra Schmidt
    Geverifieerde klant van Homezie

Heb een dimbare lichtsnoer gekocht , maar om te kunnen dimmen moet je er een verlengsnoer kopen ( die ik niet nodig heb) en dan krijg je pas de afstandsbediening geleverd om te kunnen dimmen.
    Blijf het raar vinden en het word ook niet aangegeven. Dus ipv lichtsnoer voor 50 euro betaal je dan rond 80 euro . Niet gedaan en retour gestuurd .

• H Martens
    Geverifieerde klant van Homezie

Verkeerde kleur geleverd. Na veel mailtjes bleek de gevraagde kleur niet beschikbaar.

• FW
    Geverifieerde klant van Homezie

Voor garantie moet je veel ondernemen en slecht in communiceren

• Özge Çimen
    Geverifieerde klant van Homezie

Same product that you can buy from temu for way cheaper prices. It came in 1.5 months guess why

• Greet Schouppe
    Geverifieerde klant van Homezie

Even een herinnering moeten sturen, de vraag nr de beoordeling was eerder dan het pakket.

• Robby Dierickx
    Geverifieerde klant van Homezie

Mijn product werd veel te laat geleverd. Het bleek bovendien niet goed te werken. Nadat ik het terugstuurde heb ik ook een maand op de terugbetaling moeten wachten. Kortom: geen aanrader.

• Doroltan Tiberiu

Slecht

• Reini van Leeuwen
    Geverifieerde klant van Homezie

pakket retour gestuurd maar de prijs niet terug ontvangen

• Mohamad Ahmad
    Geverifieerde klant van Homezie

Ik heb een positieve beoordeling van 5 sterren achtergelaten omdat ik volledig overtuigd ben van de kwaliteit van jullie producten. Dit is trouwens niet de eerste keer dat ik bij Homezie bestel; ik heb eerder bij jullie gekocht en de producten waren altijd erg goed.
    Nogmaals bedankt voor de uitstekende service en ik wens jullie veel succes in de toekomst.

• Ontevreden klant
    Geverifieerde klant van Homezie

Ik heb vijf weken geleden besteld, nog steeds niets ontvangen. Het lijkt alsof ik aan het lijntje wordt gehouden.

• Marc Ghoos
    Geverifieerde klant van Homezie

Zeer lang wachten op bestelling, hetzelfde toestel dtaat te koop voor 1/3 van de prijs nu

Antwoord van Homezie

Beste heer Marc! Dank u voor uw bericht. Het spijt ons dat uw bestelling zo lang heeft geduurd en dat u het apparaat elders goedkoper ziet. Onze excuses voor het ongemak.

Ik heb u eerder een e-mail gestuurd over de levering en we zullen ons best doen om toekomstige bestellingen sneller en soepeler te laten verlopen. :)

• Thijs
    Geverifieerde klant van Homezie

samen met de dimmer een mooi

Antwoord van Homezie

Beste Thijs! Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling en dat de dimmer goed bij uw lamp past.

Wij helpen u graag verder. Mocht u nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, laat het ons dan gerust weten. Wij staan altijd voor u klaar. :)

• Vincent Vandooren

Beau produit original

Antwoord van Homezie

Hi Vincent! It’s great to hear that you're happy with your order and that you love the original product! We’re so glad you’re satisfied.

We look forward to welcoming you back for future shopping with us. If you need any assistance or have any questions about upcoming purchases, we’re always here to help. :)

• martin van der avoirt
    Geverifieerde klant van Homezie

lampjes zijn te vlug leeg

Antwoord van Homezie

Beste Martin, bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat de lampjes sneller leeg zijn dan verwacht — dat is uiteraard niet de bedoeling en begrijpen dat dit erg vervelend is.

Wij hebben u inmiddels een e-mail gestuurd om dit samen met u verder uit te zoeken en tot een passende oplossing te komen. We helpen u graag om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Dank u wel voor uw feedback en het melden hiervan. We hopen dit spoedig naar tevredenheid voor u te kunnen afronden.

• Remco
    Geverifieerde klant van Homezie

super vertraagde bestelling en daarop onvoldoende reactie van overigens ook trage klantenservice.
    En dan adverteren met vandaag besteld , morgen in huis.

Antwoord van Homezie

Beste Remco, dank voor uw bericht en feedback. Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met de levering en onze klantenservice.

Wij hebben onze administratie gecontroleerd en zien dat uw bestelling op 11 december 2025 is afgeleverd. We begrijpen dat de communicatie rondom uw bestelling niet naar wens is geweest en bieden daarvoor onze oprechte excuses aan. Uw feedback is waardevol voor ons en helpt ons om onze service te verbeteren. We waarderen uw geduld en hopen dat uw bestelling inmiddels naar tevredenheid is ontvangen.

• Erik te Wierik
    Geverifieerde klant van Homezie

het product kwam met erg veel vertraging binnen

Antwoord van Homezie

Beste Erik, dank u wel voor het delen van uw ervaring en voor het plaatsen van uw beoordeling. Het spijt ons oprecht om te horen dat uw bestelling met veel vertraging is geleverd. Wij begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is en niet aan uw verwachtingen voldoet.

Wij doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, maar helaas zijn wij in sommige gevallen afhankelijk van externe vervoerders, waardoor vertragingen kunnen ontstaan. Dat neemt uiteraard niet weg dat dit vervelend voor u is, en daarvoor bieden wij onze excuses aan.

Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze dienstverlening verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben of als wij ergens bij kunnen helpen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

• Darline Gaillez

Mijn

Antwoord van Homezie

Beste Darline, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw bestelling en waarderen uw feedback enorm.

We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.