Hoof Armor - Benelux

Hoof Armor - Benelux

Verkoop van het hoefverzorgingsproduct 'Hoof Armor ®' voor paardenhoeven, maar ook van toepassing voor andere even- en onevenhoevigen. Dit product is voorzien van twee patenten in de USA en legt een slijtvaste dunne coating aan onder de hoef die overmatige slijtage tegen gaat en tevens een antibacteriële werking heeft. Het is een andere oplossing voor hoefijzers of hoefschoenen en allerhande potjes tegen rotstraal, schimmel, scheuren, brokkelende hoeven en gevoelig lopen door het dier.
De zekerheden van https://www.hoofarmor.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest