Horeca Budget
Horeca Budget is een horeca groothandel die gespecialiseerd is in het leveren van kwalitatief hoogwaardige horeca apparatuur en horecabenodigdheden aan de horeca-industrie, verenigingen, scholen en hotels.
De zekerheden van https://www.horecabudget.com

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Horeca Budget is een horeca groothandel die gespecialiseerd is in het leveren van kwalitatief hoogwaardige horeca apparatuur en horecabenodigdheden aan de horeca-industrie, verenigingen, scholen en hotels. We hebben een enthousiaste team die zijn werk met passie verricht. Wij werken met plezier, denken altijd mee met de klant, staat open voor alle vragen en kijken elke dag naar mogelijkheden waar het nog beter kan.
Bekijk Manifest