Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

• Klachtenbeheer
  • Echte ondernemer

Reviews

Beoordeeld met een 9,8 door 18 klanten

HorseComplete - Kruidenmixen en voeding op maat voor paarden heeft 16 5 ster reviews 16
HorseComplete - Kruidenmixen en voeding op maat voor paarden heeft 2 4 ster reviews 2
HorseComplete - Kruidenmixen en voeding op maat voor paarden heeft 0 3 ster reviews 0
HorseComplete - Kruidenmixen en voeding op maat voor paarden heeft 0 2 ster reviews 0
HorseComplete - Kruidenmixen en voeding op maat voor paarden heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.

1. Alicia

Sinds mijn veulen 5 maanden oud is krijgt hij al de kruidenmix op maat en wordt zijn voer uitgemeten. Hij is inmiddels 11 maanden en groeit goed! Hij ziet er goed uit en aan energie geen gebrek! Mijn andere 2 paarden krijgen ook de kruidenmixen. Mijn oudere ruin die doet het er ook goed op en krijg vaak complimenten over zijn jeugdige uitstraling! Mijn mini shet die komt goed door zijn lange vacht heen en is erg energiek! Zoveel heb ik een shetlander nog nooit zien rennen! Vandaar mijn 5 sterren review voor horsecomplete!

2. Sofie

Heel tevreden, fijn contact en staan altijd open voor eventuele vragen!

3. Hoe zou je HorseComplete - Kruidenmixen en voeding op maat voor paarden beoordelen?

4. monique

Goede uitleg van de meting. Super goed voedings advies gehad voor mijn senior.

5. arthur

topwinkel

6. M.

Loop al een tijdje tegen darm problemen aan bij mijn paard. Ik heb zojuist mijn 3e kruidenmengsel besteld. Het probleem is nog niet opgelost. Wat wel fijn is dat er echt word meegedacht. Momenteel lijkt het wel ietsje beter te gaan, dus duimen dat dit door zet!

7. Patricia

Ben sinds een jaar klant en zeer tevreden. Dankzij de kruiden heeft m’n paard veel minder last van pollen allergie.