HortiHeating.Shop

HortiHeating.Shop

Webshop in kasverwarmingsmaterialen - Uitsluitend verkoop aan zakelijke klanten

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Webshop HortiHeating.shop is de webshop van Horti-Cultura, een bedrijf gespecialiseerd in kasverwarming en klimaattechniek in de glastuinbouw.
Met meer dan 30 jaar kennis en ervaring in kunnen wij u als geen ander adviseren bij de keuze van de meest geschikte materialen en installatieonderdelen.

Wij hebben ervaring met diverse soorten energiebesparing in combinatie met kasverwarming en technische voorzieningen zoals ketelinstallatie, co2-installatie, wkk, warmtewisselaar, circulatie- en warmtepomp, rookgascondensor,ontluchting en buffertank.


Bekijk Manifest