Houtmoed
Bij Houtmoed vind je unieke woon-items van materialen met een onverwacht verhaal. Zo creëer jij zelf een vrolijk en stijlvol interieur, terwijl je ‘per ongeluk’ de wereld een beetje beter en leuker maakt.
De zekerheden van https://www.houtmoed.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hai, ik ben Maaike! Het vrolijke gezicht achter Houtmoed. Industrieel ontwerper, meubelmaker, vrouw van de leukste man en mama van de liefste dochter -- en ik ben een wereldverbeteraar. Houtmoed helpt jou graag je huis op te vrolijken, met unieke handgemaakte woonaccessoires.
Alles gemaakt met mooie, duurzame, hergebruikte en eerlijke materialen. Zo creëer jij zelf een prachtig en stijlvol interieur, terwijl je ook nog eens de wereld een beetje beter maakt.
Dankbaar ben ik, wanneer een klant een blij berichtje stuurt! En ontzettend trots dat ik deze creativiteit en positiviteit al sinds 2009 met klanten mag delen.


Bekijk Manifest