Huidproducten.nl

Huidproducten.nl

Huidproducten.nl voorziet in een duidelijke behoefte. In het verleden waren de producten van Vichy, Eucerin en La Roche-Posay namelijk uitsluitend in de apotheek verkrijgbaar. Via Huidproducten.nl, een initiatief van Apotheek Heino en Apotheek Avereest, is ook online bestellen mogelijk geworden. Als consument heb je dus het gemak van thuis bestellen en je bent ook nog eens verzekerd van de expertise van beide apotheken. Zijn er specialistische vragen op het gebied van huidtherapie en/of schoonheid, dan kunnen we terugvallen op de deskundige medewerkers van SkinEffects. Dit huidexpertisecentrum in Zwolle is onderdeel van dezelfde BV als Huidproducten.nl.
De zekerheden van https://huidproducten.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.