Huisenthuis.nl

Huisenthuis.nl

Huisenthuis.nl is een totale aanbieder voor meubelen voor het gehele huis. Kwalitatief goede product met een optimale prijskwaliteit verhouding vindt Huisenthuis erg belangrijk. Verder is een optimale service een aspect wat hoog in het vaandel staat bij Huisenthuis.nl
De zekerheden van https://www.huisenthuis.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak hebben is passie hebben voor je bedrijf en je klanten. Wij stellen dat een product leveren niet zo moeilijk is, maar snel en adequaat service verlenen, dat is bij ons top prioriteit.
En dat is de kracht van echte meubel mensen zoals wij dat zijn. Daarom kunnen we ook altijd gerichte en juiste informatie geven over onze producten omdat onze passie "meubelen" is.
Informatie over kwaliteit, duurzaamheid, kleuradvies etc. Daarom zijn we s'avonds ook to 20.00 uur open. Want passie hebben is ook een tandje harder lopen voor je klanten!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.