Huisentuinwebshop.nl

Huisentuinwebshop.nl

Is Huisentuinwebshop.nl veilig? Lees hier de beoordelingen van klanten, bekijk gegevens van de webwinkel & controleer of ze veilig zijn.
Bloempotten voor binnen en buiten Regentonnen en overige tuinartikelen
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Huisentuinwebshop.nl verkoopt producten met smaak voor in de tuin en in je huis. Mooie vogelhuisjes, vlinderhotels, strakke bloempotten, design tuinslangen en prachtige regentonnen. En voor binnen opvallende gieters, mooie bloempotjes, praktische watergeefsystemen, enzvoorts. Alles wat je nodig hebt om het buiten en binnen gezellig te maken. Alle producten met zorg uitgezocht en die je eigenlijk gewoon wilt hebben. Van de grote bekende merken zoals Elho en Capi tot kleinere merken zoals Garden Glory, Vertiplants en House of Seasons. Ook de merken zijn met aandacht uitgekozen en door de eigenaresse Angela tot een mooi samenhangend geheel.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.