Huisentuinwebshop.nl

Huisentuinwebshop.nl

Is Huisentuinwebshop.nl veilig? Lees hier de beoordelingen van klanten, bekijk gegevens van de webwinkel & controleer of ze veilig zijn.
Bloempotten voor binnen en buiten, regentonnen, en overige tuinartikelen
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wat leuk dat je meer over mij en de webshop wil weten!
Mijn naam is Angela de Vrind-Steevens (36 jaar), moeder van Tijn en Loek en getrouwd met Onno.

Vanaf 14 februari 2019 is Huisentuinwebshop.nl online: een webshop met een eigen stijl en een verantwoord karakter. Merken zoals Elho, Lechuza, Present Time en Vertiplants welke zoveel mogelijk in eigen land en duurzaam produceren. Na bijna 10 jaar ervaring als webshop-eigenaresse heb ik een stijl en collectie ontwikkeld met bijpassende producten welke aansluit op mijn klantenkring.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.