Hulp bij Bijwerkingen

Hulp bij Bijwerkingen

Wij delen kwalitatief goede wetenschappelijke kennis over het slikken van de juiste vitaminen en mineralen. Naast het delen van de juiste kennis op basis van wetenschap vinden wij het belangrijk de juiste producten te leveren. Om er zeker van te zijn dat wij een kwalitatief goed product kunnen leveren, hebben wij voor VDS vitamins gekozen. Op deze manier hebben wij invloed op de kwaliteit van het product en zijn wij er zeker van dat het product geen ongewenste toevoegingen bevat.

Het is niet direct logisch dat het slikken van medicatie ook de oorzaak kan zijn van een tekort aan bepaalde vitaminen of mineralen. Hoewel het slikken van medicatie natuurlijk noodzakelijk en belangrijk is in de behandeling van medische aandoeningen, kunnen bijwerkingen de kwaliteit van leven verminderen. Een gedeelte van die vervelende bijwerkingen kan mogelijk worden verminderd door supplementen te slikken.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.