Bestelproces en levering slecht Tijdens het bestelproces diverse malen moeten aangeven dat de kleuren onjuist in de offerte stonden. Ondanks dit zou de levering van de rechte plissé vanaf offertedatum 24-4 geen vertraging oplopen en binnen 10-15 werkdagen geleverd worden. Afgelopen weken diverse malen gebeld en gemaild maar nog steeds geen heldere reactie ontvangen wat de status is. Het is inmiddels 3 juni. Ik mag hopen dat de schuine plissés wel binnen 8 weken geleverd gaan worden maar ik hou mijn hart vast. Zeer vervelend om geen informatie of terugkoppeling te krijgen.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2021
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Leonie
- Kevin
Topkwaliteit en levering
Hoe zou je HxB Raamdecoratie beoordelen?
- Koos
Prettige mensen en prima gewerkt en geleverd
- Frans
Prima ! Alles volgens afspraak !
- Julian
Mooi assortiment, goede adviseur aan huis, vakkundig geplaatst! Zowel in ons eerste huis met lastige schuine ramen, als ons tweede huis heeft HxB de raamdecoratie verzorgd!
- Daphne
Fijne ervaring gehad. Vragen werden duidelijk beantwoord, lever tijd viel enorm mee. Wel is het handig om een track and trace te sturen. Wij hebben geen mail ontvangen dat het product onderweg was en omdat het 2 weken na bestellen geleverd werd waren wij hier niet op voorbereid! Verder zijn we erg tevreden met onze jaloezie en de service