HxB Raamdecoratie

HxB Raamdecoratie

Raamdecoratie van HxB wordt volledig op maat en op basis van jouw wensen en eisen gemaakt. Onze verkoopadviseur begeleidt je tijdens een gratis advies- en meetafspraak in alle keuzes zoals kleuren, stoffen en materialen.
9,3
Filter 300 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 260 met beschrijving

• Frans
    Review voor HxB Raamdecoratie

Prima ! Alles volgens afspraak !

• Hans
    Review voor HxB Raamdecoratie

We hadden geen haast, dus eerste afspraak liet even op zich wachten. Netjes ingemeten en een paar weken later netjes gemonteerd.

• Daphne
    Review voor HxB Raamdecoratie

Fijne ervaring gehad. Vragen werden duidelijk beantwoord, lever tijd viel enorm mee. Wel is het handig om een track and trace te sturen. Wij hebben geen mail ontvangen dat het product onderweg was en omdat het 2 weken na bestellen geleverd werd waren wij hier niet op voorbereid! Verder zijn we erg tevreden met onze jaloezie en de service

• Julian
    Review voor HxB Raamdecoratie

Mooi assortiment, goede adviseur aan huis, vakkundig geplaatst! Zowel in ons eerste huis met lastige schuine ramen, als ons tweede huis heeft HxB de raamdecoratie verzorgd!

• Sigrid
    Review voor HxB Raamdecoratie

Geweldige service, snel en goed

• Mary
    Review voor HxB Raamdecoratie

Prachtige gordijnen en elektrisch bedankt.

• Jeffrey
    Review voor HxB Raamdecoratie

Snelle levering en netjes geplaatst!

• Wil
    Review voor HxB Raamdecoratie

Goede prijs en goede service , monteur netjes en beleefd! Prima ga zo door!

• G Kattouw
    Review voor HxB Raamdecoratie

Mooi product en netjes gemonteerd

• De Bruin
    Review voor HxB Raamdecoratie

Blij met onze aankoop. Goede communicatie

• Nauta
    Review voor HxB Raamdecoratie

Was allemaal dik in orde!

• Loes
    Review voor HxB Raamdecoratie

Mooi product, goede service en allemaal volgens afspraak!

• VR
    Review voor HxB Raamdecoratie

Super service en oplossing voor een schuine raam

• Eric

BIJNA 100% tevreden. :-)

• Ahmet
    Review voor HxB Raamdecoratie

goede service, duidelijke uitleg over mogelijkheden

• Det en Ton
    Review voor HxB Raamdecoratie

Rare ramen maar allemaal goed opgemeten , snel bezorgd en zeer goed , snel en vakkundig opgehangen. Dank

• H en B
    Review voor HxB Raamdecoratie

Het begint met een duidelijk advies, transparant ook qua kosten. Het bevestigen van de aankoop verloopt duidelijk via email. Vriendelijke installateur en goed vakmanschap. Wij hebben geen verbeterpunten.

• Alie Berndsen
    Review voor HxB Raamdecoratie

Ben erg blij. Na jaren zoeken eindelijk raamdecoratie voor een moeilijk schuin raam gevonden bij HxB.
    Goede voorlichting en goede kwaliteit en prijs.

• Carolien
    Review voor HxB Raamdecoratie

Eindelijk de leverancier gevonden die precies de juiste gordijnen had!

• Renee
    Review voor HxB Raamdecoratie

Wij zijn heel blij met onze plissé gordijnen. We hebben een lastig schuin raam, maar het zit allemaal perfect. Prima service, Robin heeft vakkundig ingemeten en Jesse heeft alles keurig gemonteerd met duidelijke uitleg. Wij raden dit bedrijf dan ook graag aan!