HxB Raamdecoratie

HxB Raamdecoratie

Raamdecoratie op maat.
9,8
291 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 171 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 155 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

 • Karen Roefs
  Review voor HxB Raamdecoratie

  Heel fijn adviesgesprek aan huis, zowel qua soorten raambekleding, kleuren als het inmeten. De producten werden redelijk snel geleverd. Daarna ook nog regelmatig contact gehad over vragen en altijd goed geholpen. Soms duurt het even voordat je antwoord krijgt, maar het antwoord wat je dan krijgt is altijd ontzettend klantgericht en mega goede service! Dus een dikke aanrader!

 • Stephanie Saenger
  Geverifieerde klant van HxB Raamdecoratie

  Zeer deskundig advies van Marco. Deze mensen denken mee over wat de beste en mooiste oplossing is. Groot assortiment en zeer klantvriendelijk. Ben de monteur werkte accuraat en netjes en legde het systeem van de afstandsbediening, overigens simpele systeem, goed en geduldig uit.

 • Hoe beoordeel je HxB Raamdecoratie?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Martin van Vliet
  Geverifieerde klant van HxB Raamdecoratie

  Zeer fraaie raambekleding tegen een scherpe prijs 💪

 • Elvira
  Geverifieerde klant van HxB Raamdecoratie

  Het gesprek bij ons thuis met de kleurstalen was erg fijn. De raamdecoratie liet qua fabricage op zich wachten, maar wij hebben tijdelijke raamdecoratie ontvangen en dat hebben wij als zeer prettig ervaren! Snelle en keurige montage! En wat wij als super fijn ervaren hebben is dat de verkoopadviseur het gehele proces bereikbaar is.

 • Yvette
  Geverifieerde klant van HxB Raamdecoratie

  Goede prijzen en hele goede service. Wij hadden een ingewikkelde maatwerkklus. Hadden het niet beter kunnen krijgen denk ik

 • Maura
  Geverifieerde klant van HxB Raamdecoratie

  Goed advies aan huis, wat nodig is voor raamdecoratie. Goed opgemeten en aantrekkelijke prijzen vanwege aanbiedingen

 • Martina
  Geverifieerde klant van HxB Raamdecoratie

  Goede service, mooie Raamdecoratie en uitstekend deskundigheid. Top ben er zo blij mee

 • Erwin
  Review voor HxB Raamdecoratie

  Marco heeft ons vakkundig geholpen om voor ons een mooi zonnewering te realiseren. Tot dat punt waren we zeer tevreden.

  Bij het monteren was er ook een uiterst vriendelijke man die alles heeft gemonteerd. Tijdens deze montage kwam hij erachter dat onze wensen bij twee ramen niet gerealiseerd konden worden en dat er een andere oplossing moest worden gevonden. Als we dit van te voren hadden geweten waren wij niet akkoord gegaan met de offerte. Verder tijdens het monteren bleken er twee ramen verkeerd gemeten te zijn waardoor deze niet opgehangen konden worden.

  Wat wij niet aan elektrische zonwering hebben hangen sloot na een week niet meer goed (terwijl HXB zegt dat zij dezelfde kwaliteit leveren als luxaflex)

  Over alles hebben wij contact gehad met HXB maar elke keer krijgen wij te horen van het bedrijf dat Marco ons zou terugbellen.

  Tot op heden horen wij niets meer van hun.

  HXB zou erg klantgericht zijn, maar in onze ogen lijkt het nu net of ze dat nadat ze hun geld hebben gekregen niet meer aan de klanten denken.

 • Okke
  Geverifieerde klant van HxB Raamdecoratie

  Deskundig advies aan huis, prima prijs, mooie kwaliteit bekleding, vriendelijke monteur en professionele montage. Kortom echt een aanrader!

 • Dennie
  Geverifieerde klant van HxB Raamdecoratie

  Afspraak voor inmeting werd snel en professioneel afgehandeld. Wij hebben tevens gekozen voor de monteerservice. Dit werd gedaan door Ben. Een uitermate professionele en vriendelijke jongeman die de jaloezien snel en vakundig voor ons gemonteerd heeft. We zijn vooralsnog erg blij met onze keuze voor HXB!

 • Laad meer