Hypnobirthingrandstad

Hypnobirthingrandstad

Bij Hypnobirthingrandstad wordt de cursus Hypnobirthing aangeboden en gegeven door Esther George, ervaren verloskundige en gecertificeerd Hypnobirthing docente.

De cursus is praktisch en effectief, zo blijkt uit de ervaringen van de honderden cursisten die reeds bevallen zijn na een cursus bij Hypnobirthingrandstad, inmiddels een begrip in Amsterdam en Haarlem.

Zowel jij als je partner krijgen uitgebreide informatie en tools over de bevalling en wat te doen om volkomen ontspannen en vol vertrouwen je bevalling in te gaan, zodat de geboorte van je kind een prachtige ervaring wordt!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Esther George, en sinds 2005 ben ik verloskundige, het mooiste beroep van de wereld. Inmiddels heb ik al vele ouders mogen begeleiden tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraambed. Veel vrouwen bevielen prachtig en ontspannen, maar ook veel vrouwen waren angstig en konden daardoor niet goed ontspannen, waardoor ze in paniek raakten en de pijn te heftig vonden. Uit onderzoek blijkt dat Hypnobirthing de kans op een ontspannen en fijne bevalling aanzienlijk vergroot.


Bekijk Manifest