Hypnobirthing nieuwe stijl

Hypnobirthing nieuwe stijl

Verloskundige en Hypnobirthing nieuwe stijl docente Esther George heeft dit boek geschreven, omdat ze zwangere vrouwen goede, wetenschappelijk onderbouwde informatie en ademhalings- visualisatie- en ontspanningstechnieken wil geven om zo ontspannen mogelijk de bevalling in te gaan. Er zitten hypnobirthing elementen in, maar verder is het boek vooral níet zweverig, alle informatie wetenschappelijk onderbouwd en aangepast op de Nederlandse situatie.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Esther George, en sinds 2005 ben ik verloskundige, het mooiste beroep van de wereld. Inmiddels heb ik al vele ouders mogen begeleiden tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraambed. Veel vrouwen bevielen prachtig en ontspannen, maar ook veel vrouwen waren angstig en konden daardoor niet goed ontspannen, waardoor ze in paniek raakten en de pijn te heftig vonden.

Ik heb het boek Hypnobirthing nieuwe stijl geschreven omdat ik zwangere vrouwen goede, wetenschappelijk onderbouwde informatie en ademhalings-, visualisatie- en ontspanningstechnieken wil geven om zo ontspannen mogelijk de bevalling in te gaan.


Bekijk Manifest