INGEHAAKT
Ingehaakt is de webwinkel waar je de leukste cadeaus en accessoires kunt bestellen. Stuk voor stuk handgemaakte kwaliteitsproducten welke lokaal in Nederland door de mensen van stichting Ingehaakt zijn vervaardigd. Stichting Ingehaakt maakt maatschappelijke betrokkenheid mogelijk en is er voor iedereen, met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt, of voor hen die eenzaam is. Met elkaar zetten wij het merk en label Ingehaakt neer om aandacht te vragen voor deze maatschappelijke betrokkenheid. Wij zijn Ingehaakt, jij ook?
De zekerheden van https://www.ingehaakt.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn stichting Ingehaakt met als doel:
" Het bewerkstelligen van maatschappelijke betrokkenheid en participatie voor een ieder, dit onder andere door middel van verkoop van ambachtelijke handgemaakte producten. Het maatschappelijk verbinden van de samenleving door middel van moderne online en offline kanalen en het neerzetten van het maatschappelijke label ingehaakt ten behoeve van de maatschappelijke cohesie."
Stichting Ingehaakt bestaat uit enthousiaste mensen en creatievelingen welke middels hun creativiteit en onder het label en merk Ingehaakt aandacht vragen voor maatschappelijke betrokkenheid d.m.v. de verkoop van producten


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.