ISMSeat
Deze door Steve Toll ontwikkelde zadels zorgen er voor dat u comfortabel en prettig op de fiets kan stappen. Geen last meer van pijn of slechte doorbloeding dus de oplossing tegen Zadelpijn.
Ook na lange afstanden niet meer afstappen met een dood gevoel in u benen? Geen problemen meer met het urineren na een fiets rit? Geen last meer van druk op de prostaat of weke delen?
Dit kan allemaal met de ISM Zadels, voor iedereen en ieder type fiets heeft ISM een ideaal zadel. Alle zadels zijn zowel voor dames als heren en kunnen op elke fiets gemonteerd worden.
Caroline
Eindelijk een zadel dat doet wat het belooft! Ik kan weer ontspannen fietsen zonder zadelpijn. Snel en netjes geleverd, makkelijk te monteren en af te stellen. Een aanrader!
Wim Hoeben
Snelle levering en geen zadelpijn meer
Hoe beoordeel je ISMSeat?
Rob Raaijmakers
Levering was snel, bestelling ging vlot, alleen aflevering van het pakketje was niet correct, was voor de voordeur gezet. Iedereen had het mee kunnen nemen. Slecht!!! Dit is de bezorger aan te rekenen.
Kris Dries
G Vos
Top en snel geregeld en geleverd
Frank Vanderbeken
Heel goede service, bestellen en aflevering verliep vlotjes.
Je word goed op de hoogte gehouden hoe alles verloopt.
Werner Bier
Einfach Perfekt
Yvonne E.R.
Na even wennen echt minder klachten door dit zadel!
gewoon
Traag met reacties op mails. Service kan beter.
Henny Schappin
Ik heb een prima zadel ontvangen! Nu fietsen zonder ongemakken!
Martin van Dorp
Ik heb net 18 km gefietst naar Amsterdam. Nog nooit eerder zo weinig tot geen last gehad van zadelpijn. Ik ben na mijn werkzaamheden gelijk weer terug gefiets naar huis. Alleen bij thuiskomst helemaal geen last meer van zadelpijn. Deze tip kwam van mijn zwager die 40+ fysiotherapeut is. Wat een wonder dat dit kan. Mijn vrouw wil nu ook zo'n zadel. Ik hou jullie op de hoogte. Eigenlijk masr magertjes dat 5 sterren het maximum is.
C praag
Snelle levering en het lijkt er eindelijk op dat ik een zadel heb gevonden die niet na 2 km al ontzettend pijn doet. Nog niet echt lange afstand gereden maar ik heb al meer vertrouwen in dit zadel.
Ina
Top eerst 3 weken uitproberen. Betere service bestaat niet
M. N. J. Aerts
Doen wat je verwacht: het goede artikel binnen de beloofde termijn leveren.
Bea Reeuwijk
Danny
Geweldige service, heb enkele weken 2 proefzadels uitgeprobeerd, dat maakt de keuze maken voor het juiste zadel een stuk eenvoudiger.
Jozef Lemmens
Ja ik ben zeer tevreden over het telefoongesprek met goed advies voor mijn zadel, ik heb sindsdien geen zadelpijn meer en dat voor die prijs!@ bedankt jozef
H van Wolde
Het product werd zoals belooft, op dezelfde dag geleverd. Top!
Dorothee Driessen
Ik ben erg blij met mijn nieuwe zadel, dat in no time geleverd werd.
Ronald
Duidelijke website en prijzen bij bestelling van meerdere steadyracks.