Opdoeken deze oplichter. Geen schoonmaker, wel 80 euro kwijt. Redelijk andere ervaring dus dan de website doet voorkomen.
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 2020 stopgezet
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Rik
- Bryan
Duidelijk zijn over de bemiddelingsbijdrage!! Pas als je een aanvraag hebt ingedient krijg je in een reactie in de mail te horen dat je €36.95 moet betalen.. Na een paar mails te hebben gestuurd dat ik dit niet door had willen ze de factuur niet kwijtschelden.. erg slechte zaak dus. Dit heet klanten misleiden! Zo bouw je niet een "waardevolle" bedrijf op.
Hoe zou je Ik zoek een schoonmaakster beoordelen?
- Wendy
Door garantie te geven waarvoor ze beloven gareven
- J. Smit
Ikzoekeenschoonmaakster dient zich te houden aan wettelijke eisen en dient persoonsgegevens uit systemen te verwijderen als hier om gevraagd wordt.
- Anoniem
Na een paar vervelend ervaringen keek ik er naar uit om een professionele tussenpersoon in te schakelen in mijn zoektocht naar een goede hulp. Ondanks dat je veel vereisten opgeeft, voldoet de hulp die ze je toesturen daar niet aan. Ook heeft de hulp in kwestie een kast van mij onherstelbaar beschadigd. Toen ik hierover contact zocht kreeg ik een afstandelijke, zakelijke benadering. Ook geven ze geen geld terug en vergoeden geen schade. IK raad ze een menselijke maat aan. Voor nu is het een onprofessionele organisatie die gemakkelijk 30 euro vraagt voor bemiddelingskosten. Absolute afrader.
- Misha Stroomer
De webwinkel is niet duidelijk in wanneer er een factuur wordt gestuurd. Als je goed oplet kun je hier achter komen door de algemene voorwaarden goed te lezen. Iedereen weet dat niemand dit doet bij online winkelen. De factuur kreeg ik een uurtje na mijn inschrijving samen met een telefoonnummer van iemand die klaarblijkelijk voldoet aan mijn wensen. De informatie die ik van de betreffende persoon gekregen heb is erg summier en iets in mij zegt dat de persoon niet voldoet. Na reclamatie en heb ik aangegeven af te zien van de koop. Hierna werd mij medegedeeld dat de service al geleverd is en dat de factuur wel betaald dient te worden. Had ik de algemene voorwaarden maar goed moeten lezen! Belachelijk en ik vraag me af of dit wel mag! Hoe dan ook moet de website hier duidelijker in zijn in plaats van dit weg te stoppen in de algemene voorwaarden.