Ikigai Accessories

Ikigai Accessories

Duurzame webwinkel waar je producten vindt die eerlijk geproduceerd zijn, van natuurlijke recyclebare materialen
handbags

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ikigai Accessories is opgericht in 2017 door Kristine Schiebroek. Na jaren lang vele collecties gemaakt te hebben voor andere (fashion) merken was het nu tijd een eigen merk op te richten. Door dit te doen, leeft zij helemaal haar Ikigai.
Ze houdt van het ontdekken van verschillende culturen door te reizen naar verschillende delen op de wereld. Tijdens deze reizen ontmoet ze mensen die ook hun Ikigai leven door het produceren van mooie eerlijke producten.

Omdat we zuinig moeten zijn op onze planeet wil Kristine alleen pure materialen gebruiken, zoals echt leer, katoen, wol, viscose, silver, goud, glas, hout, steen, etc.


Bekijk Manifest