Ikwilum.nl

Ikwilum.nl

Online verkoop, fysieke afhaal en montage van Caravan- , Camper-en Kampeeraccessoires.
De zekerheden van https://ikwilum.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ikwilum.nl
Met 14 jaar aan kennis in de recreatieve branche weet u zeker dat u bij Ikwilum.nl aan het juiste adres bent. Wij richten ons niet alleen op de online verkoop van caravan-, camper- en kampeeraccessoires. Maar bij ons kunt u ook gerust langs komen voor persoonlijk advies. Ook voor montage van verschillende producten draaien wij onze hand niet om. Bij ons filiaal te Zwijndrecht kunt u voor zowel advies als montage langs komen. Voor montage van producten dient er wel van te voren een afspraak gemaakt te worden. Benieuwd naar de kosten van montage? Neem gerust contact op met onze klantenservice (+31852013480).


Bekijk Manifest