Ikwilum.nl

Ikwilum.nl

Online verkoop, fysieke afhaal en montage van Caravan- , Camper-en Kampeeraccessoires.
9,6
Filter 1391 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 949 met beschrijving

• Dennis Baselmans
    Review voor Ikwilum.nl

Snelle levering, product en omschrijving volgens verwachting. Prima geregeld zo!

• Kools
    Review voor Ikwilum.nl

De installatie van een nieuwe lithium accu , omvormer en zonnepaneel is prima verlopen. Eerst goed doorgesproken wat de wensen zijn. Nette installatie die goed werkt.

• Hoe beoordeel je Ikwilum.nl?

• Abbeel

Goed advies, snelle levering

• Meijer
    Review voor Ikwilum.nl

Uitstekende service ,goede kennis en kundig technisch personeel.

• van Mil

Hele snelle levering.

• Van der Kooij
    Review voor Ikwilum.nl

Kreeg zelfs adviezen over zaken waar ik zelf niet over had nagedacht

• Gijs
    Review voor Ikwilum.nl

Prima bestelproces, vlot geleverd en een hele mooie prijs/kwaliteitsverhouding.

• Groot
    Review voor Ikwilum.nl

Helaas het niet juiste product ontvangen.
    Heb gebeld, dezelfde dag is de juiste opgestuurd. De waarde van het product is €10 dus de oude hoefde niet retour.
    Goede service dus zonder discussie.

• Stemkens
    Review voor Ikwilum.nl

Snelle levering en perfect verpakt

• Van heck
    Review voor Ikwilum.nl

Goede prijs en goede uitleg van het product.

• Wittenberg
    Review voor Ikwilum.nl

Bestelling voldoet aan verwachting en ook kundig gemonteerd op locatie

• Nieuwschepen
    Review voor Ikwilum.nl

Goede snelle reactie op mail, nette snelle montage en uitleg werking van de movers. We zijn heel goed geholpen echt een aanrader.

• R6 BV
    Review voor Ikwilum.nl

Alles dik in orde en en snel geleverd 👍

• Kees p
    Review voor Ikwilum.nl

Hele goede uitleg en goede tips. Vakmensen die weten waar ze over praten.ala je wat nodig heb
    Steek dan eerst je licht op bij Ik Wil Um.denk dat je dan niet verder hoef te zoeken .ik kocht een xenteq 2000w.omvormer perfect ding klasse! En de omvormer was heel goed verpakt..
    Bedankt team ik wil um

• Roboje
    Review voor Ikwilum.nl

Super afgeleverd heel goed ingepakt opgeladen dan is hij gebruiksklaar
    Ingeschreven voor 5 jaar garantie en klaar is kees

• Steenbergen
    Review voor Ikwilum.nl

Mijn product wat een klein sleuteltje voor mijn automatische mover is kwam in een doos van 30x20x20cm met schuimplastic vulling. Ik heb daarom een mail gestuurd naar ( ikwillum ) en er geen enkele reactie op gekregen. Buiten dat ik daar extra verzendkosten voor moest betalen vind ik het belachelijk dat dit wat in een dikke envelop kan zo wordt verstuurd.

• Lo
    Review voor Ikwilum.nl

Bestelling gedaan van een power extream accu. Prima geleverd zoals afspraak dus dikke prima

• Marc

Goede service!

• Hermsen
    Review voor Ikwilum.nl

Ikwillum heeft onze camper voorzien van een lithium accu, omvormer met schakelaar en schakelaar walstroom.
    Alles is tot in de puntjes geregeld.
    Goede uitleg en adviezen vooraf. Duidelijke prijsopgaaf via de mail met productomschrijving erbij.
    Na de opdracht konder we vrij snel terecht en werd alles in 1 dag geïnstalleerd.
    Heel het systeem is getest en uitgelegd.
    Deze service vind je maar weinig met daarbij uitgebreide kennis in huis vind ik deze zaak een topper in dit vak en prijstechnisch zeer scherp. Bedankt nu gaan we genieten .

• A
    Review voor Ikwilum.nl

Zeer snelle levering netjes verpakt goede prijs