In Memoriam -Decoraties

In Memoriam -Decoraties

In Memoriam Decoraties

♥Stilstaan bij een moment van gedenken♥

Inclusief gratis verzending en afhalen is mogelijk.

Gedenken na overlijden.
We willen iemand graag blijvend herinneren. Dit kan met een mooie en persoonlijke urn, een bijzondere As-herinnering, foto gedenken: zoals 2D en 3D foto's in kristal glas, vaak zo ontworpen zodat er ook een kaarsje gebrand kan worden. Of een fotolijst met asbuisje in de kleur van uw interieur. Wij bieden mooie urnen voor thuis maar ook diverse urnen voor buiten aan. Naast urnen voor thuis en buiten, bieden we Assieraden van RVS, goud en zilver aan. Assieraden ringen, en met of zonder vingerafdruk.

Wij informeren en helpen u graag om een keuze te maken.

Bent u opzoek naar iets kleins om iemand bij te staan, of te laten weten “ik denk aan je” kijkt u dan eens bij onze cadeaus of troostgeschenken. Kleine items pakken we ook graag voor u in.
urn ashangers gedenken

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

♥ Stilstaan bij een moment van gedenken ♥

Inclusief gratis verzending en afhalen is mogelijk

Fijn! Dat u bij ons een kijkje komt nemen.

Kijkt u rustig rond, wij bieden een uitgebreid assortiment wat zeer nauwkeurig voor u is samengesteld.
Wij informeren en helpen u graag om een keuze te maken.

Wij bieden u, diverse In Memoriam herinneringsproducten en (Troost) cadeaus ter nagedachtenis.
Uw urnen webwinkel met: Assieraden, fotolijsten, tuindecoraties, kaarten en Meer ……


Bekijk Manifest