InAndOutdoorMatch

InAndOutdoorMatch

Inandoutdoormatch.nl is jouw ultieme bestemming voor alles wat met binnen- en buitenshuis activiteiten te maken heeft. Wij bieden een uitgebreid assortiment producten en ideeën voor zowel binnen- als buitengebruik, van stijlvolle meubels en praktische opbergoplossingen tot creatieve speelactiviteiten en innovatieve tuinaccessoires. Ons doel is om je te inspireren en te voorzien van de beste tips en tools om van je huis en tuin een oase van comfort, stijl en plezier te maken. Bezoek onze website voor inspiratie, advies en hoogwaardige producten die perfect aansluiten bij jouw levensstijl.
De zekerheden van https://inandoutdoormatch.nl/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.