Goed verpakt, goede producten, snel geleverd
Lid van WebwinkelKeur sinds 2024
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Klaas
- Kim
Super fijne service om inkt uit te kunnen proberen in kleinere hoeveelheden, pakketje was ook erg leuk ingepakt
Hoe zou je Inksample.nl beoordelen?
- IvR
Mooie inkt, leuk om soorten te proberen.
- Huib van Baren
Wat een feest om bij InkSample te bestellen. Ten eerste is hun concept echt top. Ik ben recent weer (opnieuw) in de wereld van vulpennen gedoken en dan is het geweldig om zoveel verschillende inktsoorten te kunnen uitproberen zonder eerst grote (dure) flessen te moeten kopen. En als je dan je bestelling binnen krijgt, begint het feest. Prachtig verpakt in superhandige kleine herbruikbare flesjes met een persoonlijke handgeschreven kaartje. En een leuke verrassing erbij. Dit is duidelijk een webshop van liefhebbers voor liefhebbers!! Ik ben nu al weer een nieuwe bestelling aan t samenstellen.
- Desiree Bua
Goede producten om te testen, snelle levering en vooral geweldige klantenservice, want ik had een klein probleem en werd gedurende het hele proces ondersteund.
Vertaald met AI - Max M
Ik laat meestal geen beoordelingen achter, maar ik heb nu twee geweldige ervaringen gehad met het bestellen bij deze winkel, en Marjolein heeft haar best gedaan om een bepaalde inkt in mijn laatste bestelling op te nemen, dus vijf sterren is het minste dat ik kan doen! Vriendelijke en duidelijke communicatie, een geweldige selectie inkt, en redelijke verzendkosten naar Duitsland — plus, de persoonlijke notitie en de bonus inktmonster in het pakket maken me altijd blij. Ik zal zeker weer bestellen bij inksample.nl en het blijven aanbevelen aan anderen.
Vertaald met AI