InktDeal.com

InktDeal.com

Bij InktDeal.com vindt je de goedkoopste printerinkt en toner cartridges voor jouw printer! Bij ons betaal je nooit voor verzendkosten en bestel je op werkdagen voor 16:00, dan ligt jouw bestelling de volgende dag al in huis!
De zekerheden van https://www.InktDeal.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

InktDeal.com is een echte prijsvechter op gebied van Inkt cartridges en Toners met een service die je niet van een prijsvechter verwacht. We zijn een soort Ryanair met de service van de KLM Business Class. De prijzen houden we laag omdat we groot inkopen. Wat de service betreft gaan we bij inktDeal.com iedere dag tot het uiterste om de klant tevreden te stellen. Want die is koning!


Bekijk Manifest