Innova Essentials

Innova Essentials

Innova Essentials is een online retailer met een ruim assortiment aan innovatieve, stijlvolle en hoogwaardige producten die een grote toevoeging bieden aan het dagelijks leven.

Bij ons vind je hoogwaardige innovatieve producten voor een eerlijke prijs. Daarbij geloven wij in een excellente klantenservice, dagelijks stellen wij alles in werking om jou als klant tevreden te maken en te houden.
De zekerheden van https://innova-essentials.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.