Inpakken.nl

Inpakken.nl

Alles voor het mooiste cadeau! Wij bieden inpakpapier, linten, stickers, kaartjes en meer aan.
9,6

• Greet
    Geverifieerde klant van Inpakken.nl

Snelle levering, netjes verpakt aangekomen.

• DINY
    Review voor Inpakken.nl

Snelle en vlotte levering van de kaartjes

• Hoe beoordeel je Inpakken.nl?

• Denise
    Review voor Inpakken.nl

Super service, snel geleverd en heel mooi, kwalitatief pakpapier.

• Daniek
    Review voor Inpakken.nl

Ah als je je heel blij wilt voelen dan moet je een bestelling doen bij inpakken.nl!!
    Ik werd echt super lief geholpen wat gelijk al een fijn gevoel gaf, maar ook de spulletjes die ik had besteld waren super mooi en van hele mooie, goede en hoge kwaliteit! En om het helemaal af te maken was het super mooi verpakt met zelfs nog wat lieve extraatjes! Het bezorgde mij echt een grote glimlach op mijn gezicht. Een geluksmomentje op de dag. Dus deze site is echt meer dan een aanrader! Een echte must-go to voor happy feelings!

• Saskia G
    Review voor Inpakken.nl

Enorm leuke spullen en een geweldige service. Echt een aanrader!

• Jolanda
    Review voor Inpakken.nl

Erg mooie kaartjes en inpakpapier. Is al een feestje om te geven/sturen. Keurig verpakt en snel verzonden.

• Nellie Stam
    Geverifieerde klant van Inpakken.nl

Fantastische kaarten, snelle levering! Super netjes verpakt. Het was een feestje om de bestelde kaarten uit te pakken. En een feestje om de kaarten te bekijken. De kaarten zijn gedrukt op stevig, mooi papier en zien er heel mooi uit. Het papier is goed te beschrijven. Bij alle kaarten zat een envelop. Ik ben er erg blij van geworden en zal deze webshop ook zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Het aanbod is ook erg divers waardoor er voor elke gelegenheid wel een kaart te vinden is.

• Marlous
    Geverifieerde klant van Inpakken.nl

leuke site, leuke kaarten, maar heb nog niets ontvangen dus kan niet goed beoordelen.

• Bianca Ketting

Goede, snelle service!

• Ingrid Vaarwerk

Goed geregeld

• G Van de Poll
    Geverifieerde klant van Inpakken.nl

Mooie kaarten voor een leuke prijs. En goede service en bezorging

• Teuni

Snelle levering ! Echt mooie kaarten en inpakpapier ! Superblij mee
    Ga zeker vaker bestellen !

• Kimberly
    Geverifieerde klant van Inpakken.nl

Snel in huis. Mooie& producten. Ga zeker vaker bestellen!

• Laura
    Geverifieerde klant van Inpakken.nl

Originele producten van goede kwaliteit.

• Jeers gifts and more
    Review voor Inpakken.nl

Super leuke webshop met hele mooie producten. Vandaag een bestelling ontvangen en alles is zoooo mooi 😍 en snel verzonden.

• Annewil
    Geverifieerde klant van Inpakken.nl

Als één van de eerste klanten van Inpakken.nl ben ik heel erg blij verrast over de professionaliteit. Dit is zeker niet mijn laatste bestelling! Bedankt voor het mooie cadeaupapier!

• G.

Super!