Inpakken.nl
Joyce Verloop-Stam
Nog nooit heb ik zo'n superleuk ingepakt pakje gekregen!! En da's alleen nog maar de buitenkant! Alles wat ik besteld had was met zorg ingepakt! Zo ontzettend leuk!!
Rivka Thijsen
Snelle service, originele kaartjes, leuk verpakt en altijd een klein extraatje bij je bestelling
Hoe beoordeel je Inpakken.nl?
Elsa
Super mooie kaarten, leuk om weg te geven! De kaarten zijn van goed en stevig materiaal. Bestelling werd snel verzonden.
Ester TenPas
Geweldige service en leuk verpakt
GvE
Kaarten gekocht zagen er in de webshop mooi uit en worden geleverd met een enveloppe. Snelle verzending, de kaarten zijn eigelijk nog mooie als te zien in de webshop dik papier, heldere kleuren en stevige enveloppen. Ook leuk hoe de doos is versierd en heel attent een leuk bruikbaar kadootje. Keus genoeg om uit te kiezen. Een tevreden blijde klant.
Bernadette
Super seige
Lansigt Barendrecht
Superleuk verpakt, mooie spullen, lief kaartje erbij.
Willy
Prachtig inpakpapier met een persoonlijk briefje bij het versturen. En altijd snel in huis.
Klaaske Zeldenrijk
Super
Witny Bosch
Goede service, kleinigheidje bij de bestelling, heel lief!
L v S
Heel blij met de bestelling. Alles was prima in orde en een cadeautje om uit te pakken π
Ruth Taale
Fijn contact, super leuke kaartjes en heel erg leuk ingepakt! Het is alleen al een cadeautje om het te ontvangen! :D
HH
Leuke spullen. Net even weer wat ander inpakpapier dan dat je koopt in de winkel
Petra Tabak
Goed
Catharina Minnee
De bestelling is vlot gegaan. Keurig verzonden en afgehandeld
Ineke
Geweldig, fijn geregeld en zulke leuke, aparte inpakspulletjes. Zodra het op is, bestel ik opnieuw!ππππ
Laura
Mooie kwaliteit spullen. Je bestelling wordt leuk verpakt.
Diny
Snel en SUPER netjes!
Tamara
snelle levering,erg leuk verpakt ook,het was een feestje om het uit te pakken!
Salon Diana
Veel Keuze uit leuke printjes, netjes verpakt in de verzenddoos en super snel geleverd.