InteriorScent.nl

InteriorScent.nl

InteriorScent is een jong bedrijf met een grote passie voor geuren voor elk interieur.
We zoeken voor onze klanten de mooiste producten uit met een uitstekende kwaliteit.
Uiteraard hopen we dat u tevreden zult zijn met uw aankopen bij ons en mocht er onverhoopt toch iets zijn waar u vragen over heeft of wat niet geheel aan uw verwachtingen voldoet, schroom dan niet om contact met ons op te nemen zodat wij samen met u naar een oplossing kunnen zoeken. Service vinden wij heel belangrijk.
De zekerheden van https://interiorscent.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest